Co ještě udělat pro zvýšení pozice na Google?

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod stelenka » 20 črc 2009 20:09

Pročetla jsem zde spoustu článků. Mám nový web www.postele-patrove.cz (cca 1 měsíc), na Seznamu jsou na klíčové slovo "patrové postele" na 1. nebo 2. pozic (mění se to). Ale na Googlu byli prvních 14 dní na první pozici, ale spadly dolů. Ted jsou na 14. straně někde dole. Jak se dostat výš? Mohli byste mi, prosím, poradit? Zde je síla webu: http://seo-servis.cz/power-sila-stranky/1776551. Děkuji za rady.
stelenka

Příspěvekod stelenka » 20 črc 2009 20:13

K tomu vlastně co jsem se dočetla.. pokud je nový web, tak se dostane nahoru do vyšších pozic a pak spadne opět dolů, neměly by být html chyby, v Title by měl být název stránek.. atd.. myslím, že toto všechno mám.. a také stále registruji a vyměňuji odkazy.. tak teď už zbývá pouze čekat?
stelenka

Příspěvekod Anonymní » 20 črc 2009 21:03

Hlavně vyměňuj odkazy s weby, které mají aspon nějakou kvalitu a jsou tématické ;-) opravdu se to vyplatí ;-)
Anonymní

Příspěvekod tcladin » 21 črc 2009 13:03

stelenka
jj nový web je na googlu po několik dní nahoře(prefrovaný) a pak preference zmizí(spadne tam kam patří, zatím...).
Titulek je dobré mít unikátní - ok. Důležitý je obsah stránek a relevance title a URL s textem na stránce - ok.
U googlu pomůže mít webmastertools a analytics od googlu, pak se lépe optimalizuje, ale daní je že toho google o vás ví hodně. Vidím, že analytics máte asi i webmastertools.
na závěr? trpělivost. měsíc je opravdu mladý web. návštěvnost jde na alexe nahoru http://www.alexa.com/siteinfo/postele-patrove.cz.
Jinak nemám co bych po letmém pohledu změnil. dobrá práce

důležité je chování návštěvníka, když je na vašem webu. Jak dlouho tam je(alexa ukazuje 0,5 min což je málo, "zdržte" návštěvníka, např. reference :-) ), jestli pak jde na další vaší stránku, kam potom jde ... . Prostě jeho spokojenost. Vyhledávače to "částečně" umí odhalit. Podle spokojenosti návštěvníka pak řadí umístění webu.
KW, title, doména to jsou jen podpůrné atributy, nejdůležitější je spokojenost uživatele. :-)

Anonnymní
souhlas. doplním, že podobně je to u registrace do katalogů, ok na firmy.cz jste.
tcladin

Příspěvekod stelenka » 21 črc 2009 19:15

Anonymni: tak jste mi potvrdil/a co jsem si myslela :) Vyměňuji jako divá :D :D :D ale postupně :)

tcladin: tak to mě nenapadlo, že i tohle třeba zajímá google.. :) určitě to zkusím nějak pořešit.. jj analytics a webmastertools mám.. ale dnes jsem se opět dívala na google a stránky se propadly.. ale snad se časem vyškrábou :)
stelenka

Příspěvekod kouzelnik » 21 črc 2009 20:10

Ahojda.
Mlžeme vyměnit taky odkaz, napiš mi na mail jakubkasanda@seznam.cz a tam ti napíšu víc. Jinak kde se dá kouknout na to, jak mam web vysoko, jak tu říkáte? :)
kouzelnik

Příspěvekod Homer » 22 črc 2009 01:44

Pozor na příliš agresivní výměnu odkazů. U nových webů na to bývá Google občas dost citlivý.
Vice podrobností tady: http://splavek.blogspot.com/2009/05/agresivni-linkbuilding-cesta-do.html
Homer

Příspěvekod tcladin » 22 črc 2009 14:55

kouzelnik
jak je web vysoko = umístění(pozice) ve vyhledávači po zadání klíčového slova
tcladin

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek