editacia udajov v databaze

Příspěvekod forfun » 07 dub 2009 13:37

Zdravim, mam mensi problem a to ze neviem prepisat udaje v mysql databaze, asi takto vyzera tabulka:
http://obrazok.eu/viewer.php?file=obgvr ... y5rszt.jpg
a toto je moj kod:

elseif ($_GET['upravit'] == $data['id'])
{
echo "
<table>
<form action=\"members.php\" method=\"post\">
<td><strong>Nazov:</strong></td><td><input type=\"text\" name=\"nazov2\" value=\"$data[nazov]\" size=\"75\"></input></td><tr>
<td><strong>url:</strong></td><td><input type=\"text\" name=\"url2\" value=\"$data[url]\" size=\"75\"></input></td><tr>
<td align=\"center\" colspan=\"2\"><input type=\"submit\" value=\"Upravit\"></input>
</form>
</table>";
}
$id = $data['id'];
}}
if ($_GET['submit']){
mysql_query("UPDATE linky SET nazov=".$_POST['nazov2'].", url=".$_POST['url2']." WHERE id='$id' ");

ide o to ze ked zmacknem tlacitko upravit tak mi vyhodi tabulku kde mozem prepisat nazov a url zaznamu, ale ked dam odoslat nic sa nestane.
Dakujem za pomoc
forfun
 
Příspěvky: 1
Registrován: 07 dub 2009 13:29

Příspěvekod Karel Dytrych » 07 dub 2009 16:07

mysql_query("UPDATE linky SET nazov='".$_POST['nazov2']."', url='".$_POST['url2']."' WHERE id='$id' "); ?
Karel Dytrych
 
Příspěvky: 597
Registrován: 30 dub 2007 09:25
Bydliště: Czech Republic


Zpět na PHP

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron