Google PageRank

Copak to mě validátor chce? Nevíte co jsou to ty indexované stránky a zpětné odkazy?

Pokud toho o tvrobě webu a SEO optimalizaci moc nevíte, použijte prosím toto fórum.

Příspěvekod Naturalforum » 05 pro 2009 11:05

Mal by som zopár otázok:

1. V akom pomere zvyšuje Google PageRank popularita stránok oproti priamim funkčnými odkazom bez atribútu nofollow na stránku?
Niekde som tu totiž čítal, že popularitu stránok určuje hlavne priama zmienka o adrese v texte a naskýta sa mi otázka, či to nevylepšuje PageRank viac než funkčný odkaz, pretože funkčný odkaz privádza na stránky viac návštevníkov a logicky by to popularita mala bilancovať.

2. Alebo na koľko vôbec zavažuje popularita stránok? Lebo väčšinov všade je uvádzaný iba zvyšovanie PR funkčnými spätnými odkazmi.
Naturalforum

Příspěvekod tcladin » 08 pro 2009 16:59

Naturalforum
ahoj
musíš říct co je to polularita. ta místní SEO-servisácká je měřená pomocí dotazu na google: "mojedomena.cz" -site:mojedomena.cz

to by ti mělo dát odpověď

a PR je čistě věc linků ne textu ani ničeho jiného!
tcladin

Příspěvekod Naturalforum » 09 pro 2009 00:45

To som čítal na tomto fore od niektorého z prispievaťeľov, ked´niekomu odpovedal aký je rozdiel medzi popularitou stránky a spätnými odkazmi tým že: "spätný odkaz je hociaký funkčný odkaz" a popularita je o textových odkazoch. Ale nikto mu v tej diskusii neoponoval.
Pokial ide o SEO, tak niesom expert a preto som na tomto fore.
Naturalforum

Příspěvekod tcladin » 09 pro 2009 08:55

"spätný odkaz je hociaký funkčný odkaz" a popularita je o textových odkazoch.
v podstatě to samé co sem napsal já
tcladin

Zpět na Pro začátečníky

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek