Hledám někoho kdo mi pomůže dostat se do vyhledávačů...

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod merits » 10 pro 2010 21:22

hawkey
To je přesné.
merits

Příspěvekod Anonymní » 12 pro 2010 14:12

hawkey
Drobek jste nepochopil co jsem psal. To nebyla výčitka, jen je to promyšlená věc ze strany programátorů. A nejde o to něco předělávat, ale o to, že bylo řečeno, že nedělá s wordpressem. Mě nejde o to se hrabat v kódu a něco předělávat. Ať se web postaví třeba celý znova, ale s tím aby člověk mohl web spravovat bez cizí pomoci! Mimochodem Lidl už prodává i kuchyně? :))
Anonymní

Příspěvekod tom » 12 pro 2010 15:16

jen je to promyšlená věc ze strany programátorů

V jakém smyslu promyšlená?
Pokud má majitel webu mít možnost editovat obsah, musí tam být nějaký editor. To co je konkrétně na tomto webu teď, je špatný editor.

Já dělám administraci, která wordpress nepotřebuje a editor tam může být jakýkoliv. Jestli vyberu slušný editor, bude tam slušný kód.

Žádná jiná promyšlenost za tím není. A i kdybych nabízel web bez administrace, s tím, že mi zákazník bude změny posílat mailem a já je tam budu dávat třeba za nějaký paušál, nepřipadá mi to nijak nekorektní. I toto na jednom webu dělám, protože zákazník nechtěl administraci, ale chtěl vyloženě toto.
tom

Příspěvekod KK » 10 dub 2011 13:03

Myslím, že máte jiný problém.

Každý chápe internet jako levnou reklamu.
Udělat webové stránky je poměrně snadné. Například i ve Wordpressu. Náročnější je, dostat na ně dostatek návštěvníků. Ale podstatné je, aby Vám webovky zajistily dostatečné tržby! A to si myslím, že není práce na experimentování. Pokud máte zájem, nabízím Vám pomoc.

Kontakt najdete na mé stránce: <a href="http://w--w.xf.cz/">http://w--w.xf.cz/</a>
KK

Příspěvekod kk » 10 dub 2011 13:06

Myslím, že máte jiný problém.

Každý chápe internet jako levnou reklamu.
Udělat webové stránky je poměrně snadné. Například i ve Wordpressu. Náročnější je, dostat na ně dostatek návštěvníků. Ale podstatné je, aby Vám webovky zajistily dostatečné tržby! A to si myslím, že není práce na experimentování. Pokud máte zájem, nabízím Vám pomoc.

Kontakt najdete na mé stránce: http://w--w.xf.cz/
kk

Příspěvekod Anonymní » 11 dub 2011 08:47

Můj skromný příspěvek k tématu.
1. k webu: nejsem odborník na weby, ale řešení Vaší vstupní stránky je poněkud nešťastné. Říkáte, že kladete důraz na černou barvu? Mám ji také rád, proto nechápu proč ji rušíte tím marastem kolem? Obrázků, a bannerů je tolik, že nevím co dřív, jestli zkusit něco hledat, nebo to vypnout. K černé barvě musíte volit extra citlivě i vzhled bannerů. Reference by měly být na stránce reference, né na vstupní stránce. Volné pozice by měly být v Nabídka práce, Nechápu tu českou spořitelnu??? a už vůbec ne banner "tady můžete mít reklamu" jste obchod s nábytkem, nebo reklamka? Otevírací doba a kontakty, třeba s mapkou patří na stránku kontakty a td a td. Navíc na podstránkách máte téměř vždy jinou barvu nadpisu. Co nejdříve to hoďte do css a specifikujte si alespoň základ H1,H2,H3,H4, body, odkazy a pod.
2.vyhledávače: jak již někdo psal, je blbost se zaměřit na název firmy(to stačí přidat do firmy.cz) taky je blbost to zkoušet na "super nábytek, levný nábytek, nábytek na splátky a pod." zkusil bych začít třeba na nábytek v Hlučíně, a později pouze na nábytek. Musíte se registrovat do dobrých vyhledávačů (srank,pagerank), měnit odkazy se stejně zaměřenými weby(žádné patičky) ale taky né konkurencí.
Snad Vám to alespoň trošku pomůže.
Anonymní

Re: Hledám někoho kdo mi pomůže dostat se do vyhledávačů...

Příspěvekod Návštěvník » 06 led 2012 09:44

Ahoj, promiň, ale co se týče textů i webu jako takového, začni klidně znovu. Co ti mohu poradit, udělej si takové malé výběrové řízení, rozhodně neber první nabídky, rozhoˇpoptávku na co nejvíce míst a sbírej, co ti přijde, pak budeš moci vybírat jak dle kvality tak ceny. Můžu ti tady nabídnout ověřený: http://www.aaapoptavka.cz/poptavky/24-software.html. Ale určitě to hoď i někam jinam, čím více, tím lépe.
Tak hodně štěstí
Návštěvník

Předchozí

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek