Hledám někoho kdo mi pomůže dostat se do vyhledávačů...

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod info@snabytek.c om » 03 srp 2010 13:14

Buďte zdrávi všichni nadšenci tohoto fóra. Mám prosbu směrem k seo optimalizaci a hledám pár rad, možná i někoho zkušeného kdo by mi pomohl udělat z mého webu WWW.SNABYTEK.COM kulinářskou lahůdku pro vyhledávače. :)) Před časem jsem se zbavil otěží banan.cz, který mě terorizoval svým chováním a přístupem k zákazníkovi. Proto jsem si našel studenta - supr kluk, jen bohužel se mu nepodařilo dokonat dílo a po spuštění (cca 6 měsíců) nejsem pořád ve vyhledávačích. Bohužel už si neví rady kde může býti chyba... Grafiku jsem si na web udělal sám, texty a vše také... Klučina udělal jen admin a nějaké ty funkce. Mno, ale uvízl jsem na mrtvém bodě. Zvažoval jsem placenou optimalizaci, ale výše částek mě vždy zahnala do kouta. Proto se chci zeptat zde, zda se nalezne nějaká dobrá duše, která by mi mohla poradit a případně pomoci nějak zvládnout tuto problematiku. Nenabízím moc, ale ochotu dokáži ocenit... Děkuji Vám všem, kteří zde napíšete nějaký postřech...
info@snabytek.c om

Příspěvekod Anonymní » 03 srp 2010 17:49

Stačí napravit chyby které hláší seo servis a máš co dělat.
Anonymní

Příspěvekod info@snabytek.c om » 03 srp 2010 18:12

myslím si, že tím to nebude. Nedávno jsem tam měl 98.. a ve vyhledávačích jsem stějně nebyl.
info@snabytek.c om

Příspěvekod AnonyMouse » 03 srp 2010 19:30

Začal bych i tou grafikou, jako zákazníka mě neoslovila a utekl bych z titulní stránky.
AnonyMouse

Příspěvekod info@snabytek.c om » 03 srp 2010 23:02

Díky za připomínku. Je to názor jedince ne většiny a v tomto případě jsem zatím přesvědčen, že grafika se líbí... Ale jak říkám tvůj názor beru a díky za připomínku. Každému se líbí něco jiného... Můj problém spočívá v úplně něčem jiném a ten bych rád vyřešil... Proto jestli máš užitečnou radu budu rád když jí předhodíš...
info@snabytek.c om

Příspěvekod Natal » 04 srp 2010 01:34

Ta grafika opravdu nic moc. chtělo by to vylepšit. já osobně sice nevím moc jak, ale jestli byste měl zájem, tak vám můžu dát kontakt na opravdu šikovného, levného a ochotného grafika.
Natal

Příspěvekod merits » 04 srp 2010 04:36

Zkuste se nejdříve věnovat kódu, který je celkem odfláknutý a nepřehledný.
Odstraňte prázdné kontskukce typu:
<strong><em><strong><em><span style="color: #ffffff;"><span style="font-size: medium;">&nbsp;</span></span></em></strong></em></strong>

Kódování stránky je UTF-8, ale zahlédl jsem v kódu entity? Proč? Např. VYZKOU&Scaron;EJTE

etc....
Máte tam toho oprvadu hodně.
merits

Příspěvekod merits » 04 srp 2010 04:41

Proč má tituní stránka SNABYTEK titulek SNABYTEK COMPANY - Úvod?

Optimalizujete ji snad na název firmy? Uvědomte si, že název firmy je většinou unikátní a že ve vyhledávačích nemá konkurenci, takže netřeba na něj ve většině případů optimalizovat.

Zkontroloval bych si spíš ve vyhledávačích nejhledanější sousloví typu nábytkové studio, prodej nábytku atd. a na to bych titulní stránku zoptimalizoval, včetně titulku.
merits

Příspěvekod info@snabytek.c om » 04 srp 2010 12:20

merits
Díky za rady mrknu na to se studentíkem.
Otázkou je proč podtitulní stránky nejsou ve vyhledávači vůbec zaindexované??? důvod... že by tydle chyby mohli za to? To se mi nezdá...
info@snabytek.c om

Příspěvekod info@snabytek.c om » 04 srp 2010 12:34

Ještě se mi stává jedna věc... ale není to pravidlem na každém pc. Doma my stránky fungují dobře a v práci ne. Dělá to jen v IE a Mozize, v opere funguje v pohodě. Když se překliknu na jiný článek třeba kuchyně tak mi celý web spadne sem. http://www.mybrowserbar.com/cgi/errors. ... dio&type=4 04&ISN=45B5E097C82F40A5AC7F56F58D00E58F&ccv=130&cnid=302398&cco=US&ct=12
a nevím čím to...
info@snabytek.c om

Příspěvekod Anonymní » 26 lis 2010 13:57

¨Ja uz stranky mam
www.svetcaju.cz
Anonymní

Příspěvekod Martina » 26 lis 2010 18:05

Taky se mi nelíbí grafika. Černé pozadí je hrozné.
Martina

Příspěvekod siva01 » 29 lis 2010 20:06

Otázkou je proč podtitulní stránky nejsou ve vyhledávači vůbec zaindexované???

Tak že je kód nevalidní je dost problém. Na úvodní stránce 116 Errors, 3 warning(s).. prostě zpackaný kód

Namátkově jsem vypral podstránku http://www.snabytek.com/loznice
H1 je

<h1 style="text-align: left;"><span style="font-size: medium;"><span style="color: #ffffff;"><strong><em>Ložnice</em></strong><strong><em>&nbsp;</em></strong></span></span></h1>

..jednoduše úchvatné.. Co to jako má být ? to je kód ?? Ať si Honza nastuduje CSS a hodí to vše do externích souborů..

správně by to mělo být:
<h1>Nábytek pro ložnice </h1> ..má oblíbená fráze je nejsme psi, tak neštěkáme.. vyjadřujeme se celou větou.. u H1 ani není třeba nastavovat třídy, protože H1 je na stránce vždy jen jednou..

<meta name="description" content="SNABYTEK COMPANY s.r.o. Výrobce interiérového a exteriérového nábytku. Nejlepší studio nábytku na Moravě. Velký výběr a nízké ceny zaručeny. Moderní kuchyně, podlahy, skříně, ložnice schody, dveře, zárubně a mnoho dalšího.." />

..to je popis obsahu stránky Ložnice. Čekal bych tam spíše text alá "Prodáváme nábytek do Vaší ložnice od výrobců bla bla bla... "

Na podstránce ložnice je 112 odkazů.. úvodní stránka 186 !!.. dobu načítán jsem měl 25 sekund !?? po znovunačtení 8 sekund..

Je vhodné, aby na stránce bylo max. 100 odkazů. A čím méně vede ven, tím lépe. To znamená odstranit všechny odkazy z patičky. Nemají tam co dělat. Mimo jiné je neetické vyměňovat odkazy do patičky, protože z vaší strany je výměna zcela nesmyslná ( z vaší stránky se nepřeposílají žádné ranky, zatímco partneři pravděpodobně přeposílají ranky.. takže je ošklivě podvádíte ). Všechny výměnné odkazy je lepší dát v tomto případě na podstránku ( pro partery to bude výhodnější a pro vás taky )

...tak to prozatím.. až to bude hotové, tak si zas přijďte pokecat :o)
siva01

Příspěvekod siva01 » 29 lis 2010 20:11

Dělá to jen v IE a Mozize, v opere funguje v pohodě. Když se překliknu na jiný článek třeba kuchyně tak mi celý web spadne sem.

To je dle mého názoru chybová hláška té lišty od Yahoo .. Mybrowserbar.com

..asi vypršel časový limit.. očekávám, že stačí odinstalovat tu lištu a bude to házet "hezčí" chybové hlášky alá error 404
siva01

Příspěvekod Anonymní » 29 lis 2010 22:10

Musel jsem napsat fakt me to nedalo. Ty stranky fakt hruza a des. Boli me z nich hlava pane .-) nez aby me to melo upoutat a neco koupit. Nechte si je zpracovat od profesionalu, opravdu to uz moc nestoji a vam to jen a jen pomuze. Tot vse.

PS: Jeste tam chybi ruzova barva a svitici hvezdicky
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 29 lis 2010 22:35

Ale no tak.. nato, že je to pod prajzske, tak je to na dostatečný :)
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 30 lis 2010 15:48

Nezlobte se doporučuji jedinné vyměnit studentíka za profíka pokud se chcete pohnout z místa.

Já vůl si taky nedal říct a pak stránky předělával ... celkem jsem se vždy snažil ušetřit, ale první stránky za 8, po roce další za 15, nakonec 30. Ale ten co jsem u něj skončil mi dal na začátku cenu 25... Jo jo to jsem ušetřil ze studentíkem.

Podotkmu že www nedělám, ale najděte si někoho kdo to umí za slušnou cenu. A nechte si udělat i grafiku - nezlobte se za názor vím že kdo to nezažije na vlastní kůži nepochopí. Stejně se časem na profíka obrátíte udělejte to dřív než později
Anonymní

Příspěvekod whitelion » 30 lis 2010 20:22

Tolik závažných chyb v html kódu bych snad ani opravovat nechtěl. Kastrofa a přikláním se k názoru, že grafika je víc než hrozná a teď už to není názor jednotlivce, ale většiny. Obraťte se na někoho kdo vám s tím profesionálně pomůže, protože tady na fóru se pokusit vám pomoci s odstraněním veškerých chyb a optimalizací vašeho katastrofálního webu, by bylo na déle než rok. WHITELION.
whitelion

Příspěvekod tom » 30 lis 2010 20:54

Grafika více než hrozná?? A i kdyby.. ptal se někdo na grafiku?

Chyby jsou úplně jinde.
1. Kód kostry toho webu je víceméně v pořádku, ty chyby v kódu vyrobil dementní editor. Nepoznám, z čeho tohle leze, ale chybou implementace v tomto případě byla přílišná volnost, daná zákazníkovi - majiteli webu. Kdyby editor umožnil použít pár základních tagů, nebyly by tam prasárny jako

<h2 style="text-align: center;"><span style="color: #ffffff;"><span style="font-size: xx-large;"><span class="span-888888"><strong><em><strong><em><span style="color: #ffffff;">studio</span> <span class="span-ff6600">S</span><span style="color: #ffffff;">NABYT<span style="color: #ffffff;">EK</span></span></em></strong></em></strong></span></span><span class="span-888888"><span style="font-size: medium;"><em><strong><em><strong><em><strong><em><strong><span style="font-size: xx-large;"><span style="color: #ffffff;">&reg; </span><span style="color: #ffffff;">company s.r.o.</span></span><span style="color: #ffffff;"><br /></span></strong></em></strong></em></strong></em></strong></em></span></span></span></h2>

2. Zvuky na web nepatří. Nikdy, v žádném případě, bez výjimky, bez diskuse.

3. Úvodní stránka ma 13 MB. Super. Je tam asi 120 obrázků, mají 600x400px, cca 150kB. S tímhle bych poslal programátora někam. Fotky pozmenšovat. Mimochodem to logo do obrázků dával někdo za peníze? A ten chlupatej okraj byl v ceně?

Jsou tam i další chyby, ale tohle je základ - zmenšit náhledy, zrušit zvuk a nasadit editor, který bude generovat trochu slušný kód.
tom

Příspěvekod Anonymní » 30 lis 2010 21:09

Díky za názory. Krytika se špatně poslouchá, ale jsem rád, že si můžeme vyslechnout nějaké názory! Problém v těch nesmyslech jak říká siva01 , vidím v tom, že na stránkách mám word press nebo jak se tomu odborně nadává... Nejsem znalý html kódu. Veškeré články si píšeme sami. a k tomu potřebujeme textový editor. A ty nesmysli co se tam vkládají to nedokážeme bohužel ovlivnit.
Autor kódu mi řekl že je to tím prográmkem na psaní textů a že je na prd. Ale už nevím proč mi tam nedal takový, který by dobře fungoval a nepsal nesmysli.
Čím dál spěju k názoru, že stránky si nechám udělat od někoho. Ale na koho se dnes lze spolehnout? Kdo Vás nestáhne z kůže a přitom aby stránky byli fakt na úrovni. JE TO VELMI SLOŽITÉ!
Grafika se nikdy nebude líbit všem. Každý má jiný vkus. Jsou určitě mouchy, které by se dali vychytat. Možná s novým webem vylepším, ale prostě černá je pro mne dobrá a nehodlám měnit. Logo má své barvy dané.
whitelion: většina chyb na webu je tím editorem.

siva01: máš nějaký svůj web?
Anonymní

Příspěvekod tom » 30 lis 2010 21:20

Aby to nebylo špatně pochopeno: editorem jsem nemyslel člověka, ale právě to, co je zašroubováno v tom wordpressu a aniž by to člověk mohl ovlivnit, takový kód to vyrábí.
tom

Příspěvekod Anonymní » 01 pro 2010 23:45

tom nj. Ale jak z toho všeho ven? aniž by se museli veškeré texty ručně přepisovat? A pak najít ještě nekoho schopného... nehlásí se někdo? :)
Anonymní

Příspěvekod tom » 02 pro 2010 00:42

Jak z toho ven - jednoduše. Zaplatit někomu, kdo umí nasadit lepší editor. Přepsání těch stávajících textů nevím, ale odhadl bych to ta 15-20 minut / stránku, kromě té první, která si silně říká o větší zásah
Přihlásil bych se já, ale to by ten web nesměl být na wordpressu, sorry, stavebnice nedělám.
tom

Příspěvekod Anonymní » 02 pro 2010 21:43

To že tento web není nalézán vyhledávači rozhodně nebude vina wordpressu:)
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 02 pro 2010 21:45

Wordpress na stránky tohoto typu bohatě stačí, hlavně neplaťte někomu za to, aby chodil s kanónem na vrabce:)
Anonymní

Příspěvekod tom » 03 pro 2010 00:26

To že tento web není nalézán vyhledávači rozhodně nebude vina wordpressu:)

To nebude. Ani to nikdo netvrdí.
tom

Příspěvekod Anonymní » 09 pro 2010 21:05

tom
Nj, ale nemíním otravovat někoho pořád s tím, že potřebuju něco na web dopsat a podobně. Potřebuju mít nad webem a články správu. Proto je wordpress pro mě ideální možnost. Každopádně souhlasím, že ten co mám generuje chyby.
Neděláš skládačky... máš k tomu nějaký důvod? Chceš říct, že nelze udělat web a mít ho na 1 místě ve vyhledávači aniž by měl wordpress? Asi vím proč je neděláte, aby jste mohli žít z placení firem dlouhodobě. To chápu. Dokonalé mít stálý přítok peněz. Ne jen vytvořit web a šmitec... škoda že nejde vyrábětz kuchyně a postupně chodit montovat úchytky a dvířka a mít stálý příjem :))
Tak najde se někdo kdo by chtěl spolupracovat??
moje icq 277213765 :) rád se dohodnu.
Věřte už sem ale z lidí a různých slibů také zklamán. Jak pracovně tak z tvorby webu.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 09 pro 2010 21:29

Rád bych se ještě zeptal, co byste změnili na grafice. Hlavní nedostatky, návrhy na zlepšení.... Krom toho, že je ta grafika absolutně nelíbivá atd.. Todle slyšet nepotřebuji. Už to tady pár lidí napsalo. Nic nového ani převratného. Rád bych ale názory na zlepšení. s případnými ukázkami na jiných webech.
Osobně jsem nespokojný s menu... ale nevím jak ho tam začlenit aby tam pasovalo.
Anonymní

Příspěvekod hawkey » 10 pro 2010 13:02

Odpovím vám za toma.

To že nedělá skládačky neznamená, že chce z klienta ždímat prachy, ale že je občas docela problém hrabat se v cizím kódu, navíc jak znám wordpress uvnitř, žádná lahůdka to není.

Když už se oháníte kuchyněma, co máte raději? Když za váma někdo přijde ať mu postavíte novou kuchyň od základů nebo když za váma přijde, že si koupil levnou kuchyň v Lidlu, nevejde se mu do ní sporák a potřebuje abyste z toho udělal luxusní pracoviště šéfkuchaře?
hawkey

Další

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek