Jsou ještě čisté (statické) URL důležité?

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod Anonymní » 28 kvě 2009 16:22

Jsou ještě čisté URL důležité? V hodně článcích se dnes dočítáme, že Google už nemá problém z indexováním dynamických adres a aby je tvůrci webů už nepřekopávali na statické. Má to nějaký skrytý podtext nebo jaká je pravda. Jak je na tom dynamickými adresami Seznam? Máme se tedy na statické adresy vykašlat a ušetřit si práci s různýmy sef pluginy apod.? Prosím o Vaše poznatky.
Anonymní

Příspěvekod Vilda » 30 kvě 2009 12:36

Odpověď neznám, ale taky by mě to zajímalo.
Vilda

Příspěvekod Anonymní » 01 čer 2009 16:33

Vyhladavacu je to z pohladu indexovania uz naozaj jedno, pre pouzivatela je to pravdaze rozdiel.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 01 čer 2009 19:31

Dříve jsem používal "hezké" statické URL, ale už používám pouze dynamické. Stránky jsou ale z větší části indexované ještě se statickými, za jak dlouho se ve vyhledávačích začnou zobrazovat odkazy jen se dynamickýmy url. Když totiž kliknu na starou statickou adresu, najede pouze hlavní strana. Jak asi dlouho bude trvat, než se ve vyhledávání budou zobrazovat indexované stránky pouze s dynamickými adresami?
Anonymní

Příspěvekod info@123reklama .cz » 01 čer 2009 22:12

Tak zřejmě nejdůležitější smysl URI adres je v tom, že do nich můžete vloži klíčová slova. Myslím, že www.123reklama.cz/e-design/ má větší význam pro vyhledávače, než www.123reklama.cz/dalsi_stranky.php?strana=e-design. Tedy, nejde přece jen o indexování webu. To si myslím, že už dost zařídí sitemap. Nemluvě o praktickém použití pro návštěvníka, email marketing, PPC reklamy a pod. Myslím si, že překopat adresy není zas až takový problém.
info@123reklama .cz

Příspěvekod elmino_cz » 28 pro 2011 19:40

Souhlasim s kolegou nade mnou - co vim, tak google "zachytil" URI adresu, rozsekal na kousky a nejakou konstantni hodnotu (vahu te URI) rozdelil mezi ta slova. Tzn. ten kdo mel www.reklama-auto.cz by mel mit vetsi vahu pro vyhledavani na slova "auto reklama" nez ten kdo ma www.reklama.cz/nase-sluzby/potisk-na-auto (tyto odkazy jsem si vymyslel, neni to zadna reklama, upozorneni :)) - A to si myslim, ze porad jeste takhle funguje; nechapu jak by to fungovalo u dynamickych URI - to bych si tam mohl posilat "naschval" klicova slova v promennych, aby mi je google nejak "priindexoval"..

Naposledy oživil Anonymous v 28 pro 2011 19:40
elmino_cz

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek