klíčová slova a pozice - potřebuji poradit.

Jak optimalizovat, a získávat dobré pozice ve vyhledávačích.

Příspěvekod zakk » 12 lis 2007 08:20

Stránky mám teprve 3 měsíce (http://www.amadeusdesign.cz). Na některá klíčová slova (grafické studio) jsem na 4. místě v seznamu a 24. v googlu (což není tak zlé, ale mohlo by to být lepší), ale na některá klíčová slova (webdesign) to žadný odkaz vůbec nenajde (ani v googlu ani v seznamu - testováno na http://seo-servis.cz/).
Slovo "webdesign" mám v meta tagu description, keywords, title, i v textu. Je pravda, že jsem při registraci zpětných odkazů registroval jen úvodní stránku, ale zde je zmínka o slově "grafické studio" i "webdesign". Měl bych zaregistrovat i konkrétní vnořenou stránku která se týká webdesignu? (většinou mi katalog napíše, že stránka je již registrována) Můžete mi někdo, kdo s tím má větší zkušenosti poradit? Budu rád za jakékoliv informace nebo odkazy. Díky moc Zakk
zakk

Příspěvekod Leinad » 13 lis 2007 18:20

Keywords bych neřešil. Má cenu <title> + text odkazů z venku. Odkazy na konkrétní službu by se vyplatily - pro návštěvníka lepší než proklikávaní se celým menu.
Leinad

Příspěvekod Vladosik » 14 lis 2007 00:48

zakk
Promiňte, ale ve vašich službách je i SEO optimalizace. Jak můžete nabízet tuto službu, když se ptáte na takovou věc?
Vladosik

Příspěvekod jhavrlant » 31 pro 2011 17:20

To je fakt...

Každopádně úvodní stránka není koncipovaná zrovna ideálně. Podstránka "Služby" se hodí jako úvodní daleko více. Je potřeba změnit strukturu odkazů, více používat nadpisy a vhodně volit klíčová slova v textu. Toť můj názor.

Naposledy oživil Anonymous v 31 pro 2011 17:20
jhavrlant

Zpět na SEO

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek