Klíčová slova na hlavní straně webu ??

Vše o nástroji analyzující klíčová slova webových stránek.

Příspěvekod ribka » 30 srp 2010 21:41

Ahoj,
prosím o radu na svém webu www.rybina.cz. co je spatne a co by se dalo vylepsit? v textu na hlavni straně např. je duplicita kdyz je klicove slovo vicekrát v odstavci?
Může uškodit příliš mnoho klíčových slov u jednotlivých produktů v eshopu?
Vyplatí se optimalizovat na nejake další klíčové slovo než rybářské potřeby?
děkuji za radu
ribka

Příspěvekod pefab » 01 zář 2010 14:52

ahoj,
klíčové slovo se ti v odstavci může vyskytovat víckrát, pokud to není opravdu moc, tak to nevadí;
příliš mnoho klíčových slov podle mě není dobré, je lepší se zaměřit na pár slov
optimalizovat by stálo i na jiná slova, která nějak popisují nabízenou položku (pruty, apod.) - protože ne každý bude hledat "rybářské potřeby", ale může hledat i konkrétní věc, která ho zajímá
pefab

Příspěvekod ribka » 03 zář 2010 13:46

ahoj,
diky za odpoved,
mělo by teda toto klicove slovo byt i v titlu a descriptionu hlavni strany? puvodně jsem to tam mela, ale zase mi nekdo poradil, ze cim kratsi titl, tim lip. optimalizuji dal na Mivardi, Shimano, pruty, davam to do klicovych slov v kategoriich, v produktech,...
pak u jednotlivych produktu tvoreni nazvu: kdyz vim ze se vice hleda prut než rybářský prut a v názvech mám rybářský prut může to uškodit pak pozici ve vyhledávači?
ribka

Příspěvekod Anonymní » 21 led 2011 15:21

V title, description, ano, dej to tam. Na hlavnim webu nehled na hustotu KW, vytvor minisity, tak narvy text pro vyhledavac a z nej odkazuj na hlavni web ci kategorii.. na tvuj web dojde zakaznik, textem pro vyhledavac jej nazujmes
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 20 bře 2011 19:51

Píšeš "anodej to tam", máš na mysli že to škodí v title, nebo to neškodí. Kam to má dát?
Anonymní

Příspěvekod pefab » 20 bře 2011 21:24

nevím, zakládat minisite pro každou věcičku mi přijde zbytečné.. napiš si texty, mrkni na hustotu klíčových slov, upravuj a sleduj výsledky.. :-)
pefab

Re: Klíčová slova na hlavní straně webu ??

Příspěvekod rafan » 15 pro 2011 11:46

Ahoj,
prosím o radu ohledně stránek www.lovelyenglish.cz. Web mám zpuštěný asi měsíc a vyhledávač mi ho nenajde ani na prvních 20 stránkách. Zaregistroval jsem web asi do 25 katalogů firem a mám i zpětné odkazy na další weby. Předem díky
rafan

Zpět na Analýza klíčových slov

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek