Mapa webu

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod j.n. » 24 bře 2009 20:53

Četl jsem, že použití mapy webu není moc dobré kvůli rozdrobení PageRanku na tyto odkazy. Ale nějak mě to není jasný... Př. nechť je PR 4 a po vložení mapy webu (sitemap) se mě teda PR zmenší??? Díky za radu.
j.n.

Příspěvekod deshihk » 24 bře 2009 22:35

Můžu se zeptat kde jste to četl??? moc by mě to "zajímalo" ...protože tohle je podle mě naprostý nesmysl se obávat rozdrobení pageranku,ranky se rozdělují tak jako tak at už přes třeba menu nebo tak,takže sitemap už víc nemá co rozdělit...sitemap slouží k lepší in dexaci vyšich stránek vyhledávači kteří takto můžou indexovat i stránky které nejsou prolinkované...
deshihk

Příspěvekod j.n. » 27 led 2012 00:04

Konkretni citace, protoze nevim jestli to teda chapu dobre: "Mapa serveru není dobrá technika kvůli tomu, že je na ní většinou velké množství odkazů. Takže PageRank, který získá, musí rozdrobit na tyto odkazy. Pokud je jich tam 100, v podstatě každý odkaz dostane 1/100 PageRanku. Navíc každý odkaz stejně."
j.n.

Re: Mapa webu

Příspěvekod Homer » 14 bře 2012 04:14

Pokud to navigační struktura webové prezentace z hlediska přístupnosti vyžaduje, tak mapu webu klidně použijte. Ranky ostatních stránek webu to v žádném případě nijak neovlivní.

Naposledy oživil Anonymous v 14 bře 2012 04:14
Homer

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek