naprosty vypadek ve vyhledavacich na hlavní klicova slova

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod jandiehel » 24 srp 2009 10:02

Zdravím,

už si nevím rady. Začal bych takhle : mám pár webů které byly v seznamu i google nahoře. Většinou první nebo druhá stránka. Najednou začaly padat, nebo nejsou na ta hlavní klíčová slova nalezena ! Jedná se o web www.slevarnadb.cz - na slovo Slévárna je nenalezeno, ani v seznamu ani v google. Nechápu. Podobný problém je s webem www.anicofloor.cz, který byl na slovo průmyslové podlahy na 2. stránce, myslím na 11. místě a vypadl uplně... a web abcfloor.cz na slovo průmyslové podlahy taky vypadl. Nechápu to, mám to podle mě dobře nastavené. Zkuste se podívat, nemohli mě za něco náhodou penalizovat ? Prosím Váš názor. Díky.
jandiehel

Příspěvekod Anonymní » 24 srp 2009 23:55

Zruš Ty nesmyslné odkazy na cizí stránky a na www.anicofloor.cz také ty skoro neviditelné texty... Ach jo, kdy to lidi pochopíte....
Anonymní

Příspěvekod Homer » 25 srp 2009 09:18

Máš v patičce strašně moc odkazů. Seznam je na to v poslední době hodně ciltivý.

Na úvodní straně nemáš moc textu...
Homer

Příspěvekod Abraka » 25 srp 2009 17:59

Dobry den

Jak jsou duležita pismena na strankach - myslim velikostne. Roboti na to reaguji? Dekuji
Abraka

Příspěvekod jandiehel » 06 led 2012 07:31

dobře, ale ten web anicofloor.cz byl alespon na seznamu k nalezení na slovo betonové podlahy byl minulý týden na první stránce, na průmyslové podlahy byl na druhé a ted neni vubec nalezen, tudíž nevím... odkazy jsem zrušil, nechal jsem tam akorát 5 odkazů na partnery, t by vadit asi nemělo ne ?

Naposledy oživil Anonymous v 06 led 2012 07:31
jandiehel

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek