Odkazy v patičce webu

Jak optimalizovat, a získávat dobré pozice ve vyhledávačích.

Odkazy v patičce webu

Příspěvekod PetrSNB » 29 črc 2012 14:36

Dobrý den,

mám internetový obchod s patičkou plnou odkazů (cca 30 ks). Na seznam.cz jsem snad pro všechna klíčová slova související se sortimentem, který prodávám na první stránce, nejčastěji na prvních třech místech.

Často čtu, že odkazy v patičce škodí a údajně hrozní penalizace. Zkušenost mám ale obrácenou. Jaké zkušenosti máte vy, co byste doporučili? Smazat patičku anebo nechat?

Díky za vaše rady a názory.
PetrSNB

Re: Odkazy v patičce webu

Příspěvekod mKolcaba » 29 črc 2012 16:44

to záleží na tom, co to je za odkazy. Proč sem nedáte odkaz, když se ptáte na něco ohledně konkrétního webu?
Poskytuji SEO konzultace, které vám umožní zjistit, co děláte špatně a jak to dělat dobře. O SEO píši blog.komart.cz.
mKolcaba

Příspěvekod reklamniagent » 03 srp 2012 08:02

Tak tak, dejte sem info, nebo to pošlete do PM a kouknu se.
Jinak. Odkazy v patičce neškodí, pokud to není nějaký odkazový systém, který po čase odkazy vymění a na webech, kde jste byl, už nejste k nalezení.
Pokud je to přímý odkaz na web, kde se nachází zase na hlavní stránce odkaz na Váš web, je to v pořádku. Pokud jsou takové odkazy všechny, jeto dobré, ale ještě lepší by bylo,kdyby odkazy od Vás odkazovaly na podstránky či produkty,ne na hlavní stránku, a na onom webu, kam odkazujete, tak by měly být odkazy z textu, také na Váš web, avšak zase do podstránek. Klidně i více.
Mám to osobně ověřeno u svých klientů a i na mých webech. Více info? SKYPE neboTel.
Jsem internetový reklamní agent, specializuju se na SEO služby a provádím jen poctivé SEO. Vyrábím WWW stránky pod WP a spravuji produktovou reklamu. Chcete být vidět? Spolupráce s iDNES a Lidovky. Internetový marketing. Poradenství po SKYPE, telefonu, ICQ, FB
reklamniagent

Příspěvekod pepperos » 10 srp 2012 16:55

Penalizace vám [b]hrozí[/b] (ne nastane), když jsou tam odkazy bez účelu pro uživatele.
Přihlaste se zdarma do online SEO tréninku na SEOŠkola.cz a získejte přístup k videím o tom, jak zvýšit návštěvnost vaší stránky z vyhledávačů.
pepperos

Příspěvekod D_Gottwald » 26 zář 2012 09:55

Obecně odkazy v patičce nevadí, pokud to není shluk různých netematických odkazů u kterých to může pro google působit jako linkfarma. Ale spíše bych vám doporučil dávat odkazy přímo do textu, kde vypadají přirozeně nebo alespoň do tematického sidebaru, to nebude bráno jako reklama. Google se v poslední době zaměřil na weby, které jsou budované za účelem reklamy a srazil jim PR na nulu, takže s odkazy je dobré zacházet opatrně a vždy je lepší volit kvalitu před kvantitou.
D_Gottwald

Příspěvekod Lukas77 » 08 říj 2012 04:19

Pokud jsou odkazy netématické lze brzy očekávat propad pozic :)

Naposledy oživil Anonymous v 08 říj 2012 04:19

Lukas77

Zpět na SEO

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek