Dopis od Penzionu Beskyd je pravý a napsal jsme jej já, ano - Reklamní agent, ale s cílem pomoci v nejvyšší možné míře tomuto serveru. Nejsou v otm žádné registrace. Je v tom započítaný jen můj čas na práci a opravě kodu, kterému náhodou rozumím víc, než někteří "takyoptimalizátoři" Výsledky mám doložitelné a navíc neustále postupující vpřed.
Co se týká reklamy na iDNES, tam si sám nikdo nic nezařídí, od toho jsme tu my, lidí od iDNES a Mafra, respektive InternetTradingu, kteří tomáme na starosti. ZTkuste si objednat reklamu na iDNES, bannery, kontext, cokoli a většinou skončíte u mě:) POkud to je regionální reklama a budu nejryhcleší z kolegů, kteří firmy najdou při změně či editaci.
Rady, které jsem Penzionu Beskyd dal, jsou ze života - online - ověřené a dopoeučené. Finance, které jsem navrhnul, jsou za optimalizaci textu, rozložení a další, s tím, že když je třeba přidat na síle, vím kde a jak.
Jasně, že mi nemusí dávat nikdo žádné hesla od FTP, pak to řeším smlouvou o dílo. Ono i jinak to řeším smlouvou. Je to jistější a každý ví, na čem je.
Měl jsem jen tu možnost pomoci majiteli Penzionu Beskyd, navrhnul jsem mu nejlepší možné řešení - ne konečené, rozebrali bychom to dále, ale už nenapsal, jen se ted řeší mé nabídky zde.
Tedy, platíte většinou práci, nejsem student, z těchto prací online žiju. Je to práce jako každá jiná, jen se musí dělat pořádně a s viditelným výsledkem. Stojím si za tím, co jsem napsal. Brzy bude k vidění můj další web, který bude diskusní a bude informovat o "možnostech a praktikách" , co a kde jsou lidé klidně ochotni zaplatrit za úpravy webu nebo PPC kampně či SEO optimalizace nebo jen za SEO Aanylýzu, také ale cenové nabídky i finanční požadavky různých firem - docela šílené, uvidíte.
Tedy majiteli Penzionu Beskyd - chcete pomoci? I bez hesel k FTP? Na smlouvu? Napište mi. Reklamní agent Ilja.
Máte nějaké své projekty a reference? Posgtupy ke zveřejnění? Nebo je to tajné? Dejte mi vědět.
ilja@reklamniagent.cz