pagerank

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod penzion-beskyd@ seznam.cz » 08 pro 2010 15:37

Dobrý den,
mohl by mě prosím někdo poradit.Pagerank a stáří domény mám po 5 měsících stále 0.Nevím jak to zlepšit.Moje stránky www.penzion-beskyd.cz .Předem dík.
penzion-beskyd@ seznam.cz

Příspěvekod reklamniagent » 15 úno 2011 20:54

Zdravím, vím jak na to. Zařídím, aby se koukli přímo a osobně přímo z Google ti správní lidé a poud máte kvalitní SEO - hlavní stránka je na 100 procentech - to je dobrý:) ale chtělo by to změnit názvy stránek.. a pár detailů.

Prostě pokud je to dobrý budete mít PR-2-3 a pokud chcete více zpětných odkazů - taky vím kde brát.

Je toho více. Taky bych měl pr Vás možnosto reklamy na iDNES, tedy web s PR 8 a SR 10.. a tydy byste mohl mít také odkazy, články a bannery..

Ilja HYnek - první internetový reklamní agent
www.reklamniagent.cz
reklamniagent

Příspěvekod pefab » 15 úno 2011 23:16

nejsem odborník, ale nějaké drobné zkušenosti jsem nasbíral..
- nemyslím, že "hlavní stránka na 100%" je klíč k úspěchu - jednak tu je jistě hromada dalších stránek.. o tom, že by těch 100% dělalo zázraky nic nevím;
- "pokud je to dobrý.." - co znamená ten podmiňovací způsob? taky můžu říct, že "pokud budete mít dobrý web, za peníze ho dostanu třeba do nebe" - a pokud se tam nedostane, není dobrý..
o tom, co za 7000 jde udělat ani nemluvím..
pefab

Příspěvekod masterl@atlas.c z » 15 úno 2011 23:51

Proboha, zabanujte někdo uživatele reklamniagent - neskutečnej spamer....
masterl@atlas.c z

Příspěvekod reklamniagent » 16 úno 2011 07:14

Napsal jsem dvě věci, něcomálo, na téma,které tu píší ostatní,ale koukám, že jen u mě se tu schází "nevraživé" poznámky. copak, Píchnul jsem do "vosího hnízda"? Přece jsemnenapsal nic, co by nebal pravda. A Spamer?, nenechte se vysmát? rozeslal jsem snad hromadnou nepodepsanou informaci? Joo, škoda, že si informaci neověříte předtím, než ji pustíte.

Jen jsem dal dobrou radu.

Reklamní agent
reklamniagent

Příspěvekod reklamniagent » 16 úno 2011 07:27

Mimochodem, nabízím jen kvalitní a ověřené služby, možná jsme se netrefil do vlákna... No, ale zase se lidi ozvývají a můžu si tak udělat obrázek o povaze různých lidí na základě reakcí. Pro mě výtečná zkušenost pro budoucí jednání.
reklamniagent

Příspěvekod pefab » 16 úno 2011 09:20

reklamniagent: jsem skeptický a odpovědi na mé pochybnosti jsem nedostal.. toť vše
pefab

Příspěvekod Anonymní » 16 úno 2011 11:51

reklamniagent
Poprosil bych cenu na email: info (zavináč) olomouclive.cz ohledně toho co jste napsal:
" Je toho více. Taky bych měl pr Vás možnosto reklamy na iDNES, tedy web s PR 8 a SR 10.. a tydy byste mohl mít také odkazy, články a bannery.."

Díky Škurek
Anonymní

Příspěvekod an » 16 úno 2011 12:56

Češtináři by se po četbě těchto příspěvků asi zbláznili. Háže se tady PR, SR, SEO a češtinu nikdo neumí. To je fakt síla.
an

Příspěvekod Anonymouse » 25 bře 2011 20:25

penzion beskyd:

Můžete mi prosím říct, v čem vám jako penzionu pomůže pagerank? Potřebujete snad hosty v penzionu, ne?
Anonymouse

Příspěvekod Anonymní » 26 bře 2011 07:33

Pro Anonymouse ,
od penzion beskyd,jsem laik ,ale vím že PR mí pomůže minimálně při výměně kvalitních odkazů,protože hodně lidí posuzuje k výměně právě PR a SR.Navíc čím vyšší ranky,tím větší pravděpodobnost že bude lepší pozice.
Tedy na Vaši otázku :
Můžete mi prosím říct, v čem vám jako penzionu pomůže pagerank? Potřebujete snad hosty v penzionu, ne?

bych rád odpověděl:
Na to abych měl v penzionu hosty musím být hlavně viděn a abych byl vidět musím být na předních pozicích(asi málokdo se bude dívat třeba na 10 stránku,protože si vybere hned max. na prvních dvou stránkách).Ano máte pravdu,,Potřebujete snad hosty v penzionu, ne?,ale jak zjistí nějací potencionální klienti že nějaký penzion v beskydech je ,když nebude vidět na intezrnetu.Takže PR,SR,odkazy,články, seo atd.mě určitě neublíží a proto se to snažím vylepšít,je lepší něco dělat než se dívat jenom jak web padá. Ještě jednou bych Vás všechny poprosil jestli by jste mě neporadili na to co jsem se ptal na začátku-Pagerank a stáří domény mám po 9 měsících stále 0.Nevím jak to zlepšit.Moje stránky www.penzion-beskyd.cz .Předem dík.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 26 bře 2011 07:46

Penzion Beskyd:

Page Rank máte nulový především proto, že váš odkazový profil (čili sestava odkazů vedoucích na váš web) je od počátku špatně vybudován. Jinak řečeno - odkazují na vás výhradně stránky, které samy o sobě žádným rankem nedisponují (vyzkoušejte Yahoo Site Explorer).

Druhou možností, proč se vám Page Rank nezobrazuje je ten, že Google ho nezveřejňuje. To, co vidíte třeba v Google Toolbaru, je takzvaný GTPR, což je velmi nepřesné číslo, které se aktualizuje poslední dobou tak dvakrát ročně. SEO Servis přitom nedělá nic jiného, než že toto číslo zjišťuje. Nic víc.

Třetím důvodem, proč nedisponujete ranky je použití dávno profláklé black hat SEO techniky - pagerank.cz. Vřele doporučuji ho odstranit, minimálně v případě Seznamu (u Google nejspíš také) se jedná o penalizovatelnou techniku.

Dále - kdo vám poradil, abyste vyrobil tuto stránku? http://www.penzion-beskyd.cz/partneri.html . Opravdu jse partneři všech uvedených webů? Jaký důvod máte posílat své hosty na "ubytování v Praze"?
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 26 bře 2011 07:58

Děkuji za rady,
bohužel nevím nic o black hat SEO techniky ,prosím šlo by to konkretizovat přesně k mým stánkám.A jak posílám své hosty ubytování v Praze. Ještě jednou opakuji jsem totální laik. dĚKUJI.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 26 bře 2011 08:10

Na stránce Partneři máte odkaz na "ubytování v Praze". Jaký je k tomu důvod?

Laicky: Pagerank.cz je technika založená na oblafnutí algoritmů vyhledávačů. Což pochopitelně tvůrci vyhledávačů připustit nemohou (navíc tato technika ani fungovat nemůže). Výsledkem bývá penalizace - u Seznamu většinou ztrátou pozic, u Google dochází ke snížení právě toolbarového ranku (to je to číslo, které vám SEO servis uvádí, většinou nesprávně).

Konkrétní rady bych bohužel už musel zpoplatnit. Tak alespoň čtyři rady na závěr.

1. opusťte SEO servis a nevěnujte mu žádnou pozornost. on totiž žádné SEO neměří.
2. zkuste třeba raději web vyhledavace.info, kde vám poradí odborníci
3. najměte si ověřeného a znalého SEO konultanta, ale pozor na podvodníky. Poznáte je tak, že vám budou garantovat pozice, případně budou chtít platby předem, nebo vám budou nabízet zbytečné registrace do katalogů a PR weby. To jsou cesty, které nikam nevedou.
4. zkuste navštívit školení Marka Prokop http://www.prokopsw.cz/cs/skoleni-seo , vložené peníze se vám určitě vyplatí. Marek vás uvede do světa SEO velmi srozumitelně.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 26 bře 2011 14:36

Důvod k umístění "ubytování v Praze" je pouze ten že to beru ,jako výměnu zpětných odkazů ,tématicky stéjně zaměřených webů,což se doporučuje,na tom nevidím absolutně nic špatného.Dále nechápu v čem používám black hat SEO techniku a ani si nemyslím že registrace do katalogů a PR webů je zbytečná.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 26 bře 2011 21:13

reklamniagent: "hlavní stránka je na 100 procentech - to je dobrý:)" to muze napsat jenom...
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 27 bře 2011 07:43

Penzion-beskyd

Důvod k umístění "ubytování v Praze" je pouze ten že to beru ,jako výměnu zpětných odkazů ,tématicky stéjně zaměřených webů,což se doporučuje,na tom nevidím absolutně nic špatného

Výměna odkazů (nebo linkbuilding) se dělá trochu jinak. Zkuste se ale podívat na web očima návštěvníka. Hledám ubytování v Beskydech - jaký smysl má nabízet mi ubytování v Praze?

Systém Pagerank.cz je podvod na uživatele, více v této diskusi Dušan Janovský (bývalý vedoucí týmu fulltextu Seznamu) http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vt ... topic=4570 nebo zde Marek Prokop http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vt ... opic=45122

Registrace do katalogů je většinou zbytečná práce (znám tak maximálně dva nebo tři, kam má smysl svůj web registorvat), PR weby jsou obsahové linkfarmy, jejichž přínos je prakticky nulový.

Chtěl jsem vás trochu nasměrovat správným směrem, ale vypadá to, že moje osvěta je zbytečná. Inu, je to váš boj :)
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 27 bře 2011 11:36

Page rank není všemocný, PR a SR jsou jen hodnoty k jakémusi určené známosti webu.
Pro PEnzion Beskyd - PR není důležité, ale zatím stále jej lidi vyžaduí. Tedy Google o Vás ví. Důležitá je kvalita webu, validita, vnitřní i externí odkazy, no prostě není to hned a ne každý dodržuje pravidla Google nebo SEZNAMu.

Výměna odkazů, ano, chce to tématicky zaměřené weby. jak je psáno výše.
Pagerank.cz - taktéž nedoporučuji.

Registrace do katalogů - tady z vlastní zkušenosti vím, že zbytečná není a sem tam se dějí katalogové "zázraky" i na Seznamu či Google. Ale 1000 katalogů.. no nevím.. 50 - 100 většinou stačí.. Opět, mám to ověřené..

Garantované pozice na Seznamu či Google - neexistují.

Garantované pozice v katalozích, existují, ale to je většinou firemní katalog a pevně daná pozice.

PPC taky není všemocnéo a při špatném nastavení Vám "zmizí" finance, než přejde týden, třeba i 10.000,-

JAk zde bylo psáno. Vybírejte opatrně, tomu,m kdo slibuje pozice napevnoi, neveřte - většinou, a tomu kdo má výsledky a může předvést online reference, tam už se vyplatí zauvažovat, jak toho vlastně dosahuje.

ZÁKLAD všeho je validní web, kvalitní text, základní registrace a pak už to jde "samo". Plus nějaká ta reklama, když je vyžadována.

A masterl@atlas.cz - asi neví, co je to SPAM:) Tož tak lidi..

R.A.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 27 bře 2011 18:47

Od Penzion Beskyd.

Děkuji všem za rady,že jste si udělali čas napsat,ještě bych potřeboval poradit,jeden webmaster mě zaslal email,že mě web vyladí.Protože tomu nerozumím rád bych se s Vámi všemi poradil.Pomůžou mě navrhované změmy ano-ne a co cena? Můj web www.penzion-beskyd.cz (fakt je tak hrozný?) Díky.

navrhované změny-email od webmástra:

Zdravím, vím jak na to. Zařídím, aby se koukli přímo a osobně přímo z Google ti správní lidé a poud máte kvalitní SEO - hlavní stránka je na 100 procentech - to je dobrý:) ale chtělo by to změnit názvy stránek.. a pár detailů.

Prostě pokud je to dobrý budete mít PR-2-3 a pokud chcete více zpětných odkazů - taky vím kde brát.

Je toho více. Taky bych měl pr Vás možnosto reklamy na iDNES, tedy web s PR 8 a SR 10.. a tydy byste mohl mít také odkazy, články a bannery..

Má rada pro Vás je , nejdříve prodlužte doménu na další dva roky minimálně, a to co nejdříve. Roboti také koukají, na jak dlouho a jak dlouho, jste již online.

Dále by to chtělo zmenit názvy stránek xxx.html

PR Vám tam sám neskočí, už to není,jak bývalo, přepočet byl v listopadu a v únoru...a... nic, alejá vím, jak dosáhnout toho, aby seVašístránce věnovali a schválili minimálně PR2, ale to chce opravit kod, přejmenovat obrázky, složky a hlavně -registrovat do katalogů..

Můžu to všechno provést, za ..?? Asi 8.000,- Kč

Ale chce to FTP přístup do FORPSI, vytvořit nový e-mail na Google pro registrace, nastavit statistiky, přidat sledovací kody a pomalu se přiblížit dokonalému webu ( pro roboty a korektnosti kodu)

Reklama na iDNESu je poskládaná z různých cen, článek na iDNESu začíná na 15.000 na rok, sbalíčkem se todá pořídit od 20.000, alůe dá se to poskládat i jinak

Co Vy a to?
Anonymní

Příspěvekod pefab » 27 bře 2011 20:18

nevím, ale přijde mi to trošku divné..
PR 2 až 3 není problém, na to jsem se dostal registrací v pár katalozích.. navíc tvrzení, že to zařídí jednáním přímo s někým u google mi přijde hodně divné; stejně tak nechápu, proč by PR neměl naskočit po dalším přepočtu
nakonec netuším, co nabízí za těch 8tisíc..
pefab

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 06:47

Pro Od Penzion Beskyd

Není ten webmaster náhodou zde na diskusi se potulující "reklamní agent.cz"? Nejspíš jo, alespoň podle textu. Takže v krátkosti:

1. to, že máte v nějakém automatu jménem SEO servis číslo 100, neznamená vůbec, ale vůbec nic. Žádný vyhledávače nevaliduje ani nekontroluje kvalitu zdrojového kódu. Žádný.

2. píše-li vám "webmaster", že se na váš web kouknou nějací lidi od Google, prostě jenom lže (jedinou možnost, jak nějakým způsobem komunikovat s Google je pomocí jeho nástroje Google Webmaster Tools - ale ten se používá z jiného důvodu - slouží k odchycení a odstranění zbytečných chyb či duplicit, případně také ke znovuposouzení webu, pokud schytal nějakou penalizaci - třeba za onen použitý kód PageRank.cz)

3. rada s prodloužením domény je z pohledu SEO kravina (je pravděpodobné, že vyhledávače do určité míry zohledňují i stáří webu, respektive stránky, ale není to pro ně rozhodující kritérium a navíc - týká se to minulosti, nikoliv budoucnosti)

4. žádnému SEO konzultantovi, přípomínám - žádnému - nedávejte přístup na FTP. Jeho profesí je analýza a poradenská činnost, nikoliv zbytečná úprava zdrojového kódu stránky nebo vrtání se ve vašem systému (kterému pravděpodobně ani nebude rozumět)

5. suma sumárum bych řekl, že vám za 8 000 Kč nabízí registraci do katalogů (a ta je naprosto zbytečná, protože drtivá většina katalogů stojí za starou belu)

8 000 Kč můžete utratit lépe, vrazíte-li je do nějakého PPC systému (pro vás by možná připadal v úvahu Sklik), nebo zapracujete trochu na obsahu webu (upravit titulky jednotlivých stránek, učesat a zpřehlednit texty a tak podobně) a pak zkusit tématický linkbuilding (tj. obrazit diskusní fóra, blogy, nebo magazíny věnující se Beskydům a nabídnout jim nějakou spolupráci. V úvahu přicházejí i weby turistických center nebo měst či obcí v blízkém okolí. Možností je celá řada a tohle vám dobrý SEO konzultant nebo linkbuilder zjistí a navrhne.

Na frázi "ubytování Beskydy", pokud na ní cílíte, zase tak těsno není, aby se nedala dosáhnout rozumná pozice. Je třeba si ale uvědomit - že obecné fráze bývají málo konverzní (přeloženo - přivedou možná více návštěvníků stránky, ale málokdy více zákazníků).

Víc už vám asi nepovím. Reklama na iDnesu může pomoci, ale tu si možná můžete zařídit i sám - nicméně, to je výhradně a pouze otázka peněz a návratnosti vložených prostředků.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 09:27

Dopis od Penzionu Beskyd je pravý a napsal jsme jej já, ano - Reklamní agent, ale s cílem pomoci v nejvyšší možné míře tomuto serveru. Nejsou v otm žádné registrace. Je v tom započítaný jen můj čas na práci a opravě kodu, kterému náhodou rozumím víc, než někteří "takyoptimalizátoři" Výsledky mám doložitelné a navíc neustále postupující vpřed.

Co se týká reklamy na iDNES, tam si sám nikdo nic nezařídí, od toho jsme tu my, lidí od iDNES a Mafra, respektive InternetTradingu, kteří tomáme na starosti. ZTkuste si objednat reklamu na iDNES, bannery, kontext, cokoli a většinou skončíte u mě:) POkud to je regionální reklama a budu nejryhcleší z kolegů, kteří firmy najdou při změně či editaci.

Rady, které jsem Penzionu Beskyd dal, jsou ze života - online - ověřené a dopoeučené. Finance, které jsem navrhnul, jsou za optimalizaci textu, rozložení a další, s tím, že když je třeba přidat na síle, vím kde a jak.

Jasně, že mi nemusí dávat nikdo žádné hesla od FTP, pak to řeším smlouvou o dílo. Ono i jinak to řeším smlouvou. Je to jistější a každý ví, na čem je.

Měl jsem jen tu možnost pomoci majiteli Penzionu Beskyd, navrhnul jsem mu nejlepší možné řešení - ne konečené, rozebrali bychom to dále, ale už nenapsal, jen se ted řeší mé nabídky zde.

Tedy, platíte většinou práci, nejsem student, z těchto prací online žiju. Je to práce jako každá jiná, jen se musí dělat pořádně a s viditelným výsledkem. Stojím si za tím, co jsem napsal. Brzy bude k vidění můj další web, který bude diskusní a bude informovat o "možnostech a praktikách" , co a kde jsou lidé klidně ochotni zaplatrit za úpravy webu nebo PPC kampně či SEO optimalizace nebo jen za SEO Aanylýzu, také ale cenové nabídky i finanční požadavky různých firem - docela šílené, uvidíte.

Tedy majiteli Penzionu Beskyd - chcete pomoci? I bez hesel k FTP? Na smlouvu? Napište mi. Reklamní agent Ilja.

Máte nějaké své projekty a reference? Posgtupy ke zveřejnění? Nebo je to tajné? Dejte mi vědět. ilja@reklamniagent.cz
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 09:31

Jo, až se zase bude někdo vrtat, že mám v textu chyby, tak píšu trochu rychleji. R.A
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 09:35

A ještě, ano, tím někdo od Gogle, myslel jsem tím Google webmaster Tools a znovuposouzení stránke, žádné lidi. To jen k tomu, aby si někdo nemyslel, že si vymýšlím a podávám nepravdvé informace. Jinak přečtěte si, o co na internetu a reklamě jde. Co je důležití.PPC není všemocné a sám jej doporučuji až nakonec. Taková nouzovka. Jde ale o věc názoru.

Jo, a validita webu dle bodu 1. příspěvku, je velice důležitá věc, která má rozhodující vliv na umístění ve vyhledávači při správném SEO nastavení a registracích. Opět to mám ověřené na webech, které jsem sám vyrobil nebo rekonstruoval.Nyní právě jeden takový řeším. R.A.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 09:57

Pro R.A:

Roboti zcela prokazatelně nevalidují. Za prvé k tomu nemají důvod a za druhé by to bylo mrhání výpočetním výkonem. Validní kód sám o sobě nezajistí a nemůže zajistit lepší pozici v SERP. Tečka.

Mohu dodat důkaz z úst vývojáře Google Matta Cuttse (anglicky) http://www.youtube.com/watch?v=FPBACTS-tyg

Druhým důkazem, že roboti nevalidují, jsou logy vašeho serveru. Protože - pokud by chtěl fulltextový robot validovat, musel by si stáhnout DTD (definici typu dokumentu) a tu porovna s kódem stránky. Žáídný mně známý robot nic takového nečiní.

Více viz tato hezká diskuse: http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vt ... pic=112659
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 13:29

Pro R.A.
Pokud opravdu pracujete jako tzv. marketingový poradce, tak by jste se měl naučit jak se píše mail, co je potřeba sdělit zákazníkovi za informace, o nutných opravách kódu a možnostech dalšího zviditelnění, třeba formou placené reklamy. Idnes, je natom asi zřejmě hodně špatně, když už musí prodávat takovým dealerům jako jste Vy, své reklamní prostory na jejich serveru...

"Zdravím, vím jak na to. Zařídím, aby se koukli přímo a osobně přímo z Google ti správní lidé a poud máte kvalitní SEO - hlavní stránka je na 100 procentech - to je dobrý:) ale chtělo by to změnit názvy stránek.. a pár detailů." - Toto napsat svému zákazníkovi, tak jsem skončil a jdu dělat prodejce bot (tím se nechci dotknout žádného prodavače bot :))

Vážení, opravdu se vykašlete na nějaké měření tzv. SEO zde.. Tato hračka je pro děti a tento tzv. SEO-SERVIS využívají pouze děti a amatéři, kteří místo toho aby někomu zaplatili za práci, tak hledají nesmysly a poslouchají kraviny od takových, jako je pan reklamní agent. Stačí použít internetový vyhledávač a vyhledat si seo firmu, která působí blízko u Vás. Za uskutečněnou práci na Vašem webu zaplatíte až po dokončení práce. Všechny firmy, které jsou seriozní, Vám vyjdou vstříc a určitě se domluvíte. Je zbytečné, aby jste se učili programovat scripty atd..
Nechte práci profesionálům a dělejte věci kterým rozumíte, ušetříte čas i peníze. V případě jakéhokoliv dotazu můžete kontaktovat M.P. zde:

http://onas.seznam.cz/cz/kontaktujte-na ... astoupeni/

vyhledat seo firmu třeba zde:

http://www.firmy.cz/Remesla-a-sluzby/Po ... ptimalizac e-a-marketing-stranek-pro-vyhledavace

Přeji hezký den všem - David Synek
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 16:04

A je to OK...

Díky za doplňující info.

Dostal jsem vyčiněno i odjinud a jdu se vzdělat na kurz obchodní komunikace, ať je vše, jak má být. Správně napsáno i pochopeno.

Omlouvám se za špatně napsaný e-mail a špatné pochopení mé situace u iDNESu. Neprodávám prostory. Nejsem dealer. Jsem pracovník na smlouvu u InternetTrading, obchodní sítě iDNES. Tolik k vysvětlení.

Možná mé záměry byly díky špatně napsanému dopisu i špatně pochopeny, příště již lépe.

Ano, práci odbornou by měli dělat profesionálové. Chcete-li vědět více o výsledcích reklamy a jejím přínosu pro firmy (nejen na iDNES, který byl oceněn Kříšťálovou Lupou, tak jako Seznam a seznámit se s možnostmi propagací zde), lze mi napsat e-mail a ověřit si výsledky.

Navíc měření je i na Netmonitoru.

Zdravím zdejší komunitu

Ilja Hynek - reklamní agent
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 bře 2011 16:10

Je potřeba správně psát, abch byl příště lépe a správně pochopen. Ještě jednou se omlouvám těm, kteří tomu rozumí i těm, kteří hledají podporu. Byl jsem zbrklý a nesprávně pochopen a uvedkl jsem lidi v omyl. Omlouvám se a příště budu informovat správně.

Pro Penzion Beskyd - je to jen na Vás, jakou reklamu si vezmete. PPC, kontext či bannery. A taky je na Vás, koho si vyberete pro pomoc s propagací. Já jsem jen jeden z mnoha.

Jdu pracovat na dokončení rozdělaných webů.

Mějte se lidi.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 01 led 2012 04:53

hugigkg

Naposledy oživil Anonymous v 01 led 2012 04:53
Anonymní

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek