Pozice * google * seznam *

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 07:33

Zdravim vsechny, mozna to tu jiz bylo, priznam se, nepidil jsem se tolik, ale mel bych dotaz, na ktery ocenim jakoukoliv solidni pripominku: na seznamu pozoruji v posledni dobe, ze nektere kratce fungujici domeny zujimaji predni mista. Zacal jsem se po tom pidit, ale nenasel jsem zadnej duvod tohoto chovani. Kdyz jsem rozjel svou domenu, trvalo cca. 2-3 mesice (uz nevim presne) nez si me google vubec vsiml. Jak je mozny, ze treba ani ne mesic stara domena ja na 1. strance? Napada je pouze placeni full textu.

Diky a pekny den.

Garry
Garry

Příspěvekod rklein » 07 dub 2009 08:32

Fulltext není placený...Seznam kdysi prodával první místa, ale tomu už tak není. Mladé domény se dostávají na vrchol právě díky správně a efektivně aplikovanému SEO
rklein

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 09:48

Mam jine informace, ale chci je slyset jeste od dalsich lidi. Nekdo dalsi stejneho nazoru? Musim tomu prijit na kloub :)
Garry

Příspěvekod Anonymní » 07 dub 2009 10:29

Dle mého názoru, na první pozice se dostávají nové weby, po cca 10 - 14 dnech spadnou na dno a pak se pomalu vracejí do vyšších pozic. Je to tak u Googlu, u Seznamu jsem zažil s mými weby to stejné.
Anonymní

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 11:52

Anonymni> jj, tento efekt jsem vypozoroval, ale dno je v tuhle chvili porad 1. strana. (sleduju to cca. 6 mesicu)
Garry

Příspěvekod Vajt » 07 dub 2009 16:05

Hodte linky a klicova slova, docela by me to zajimalo. Jako pokud optimalizujete stranky na konkureční slovo Xenofobni telefon, tak se nedivim ze se spravnym seo ste na prvni strance :)
Vajt

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 17:02

Jeden z prikladu: kwd chiptuning ; domena: chiptuner.cz ; tusim z ledna zalozena. Jediny, co me napada, ze mu to delaji ty backlinky v sekci partneri. Ale nevidim moc rozdilu, takhle ziskat backlinky od seo listy. Nasmlouvam si 100 ruznych domen, oteveru si zakopanou sekci partneri a tam je vsechny naprskam.

Vajt> Uvitam, jakoukoliv odbornou pripominky. Diky!
Garry

Příspěvekod Anonymní » 07 dub 2009 17:20

napriklad http://www.bytovy-architekt.sk/ prve miesto v googli ak mi to vysvetlis ze preco tak si frajer :)
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 07 dub 2009 17:23

zabudla som dodat klucove slovo ...bytovy architekt
Anonymní

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 17:27

Aniz bych tu chtel floodovat, jsem rad, ze nejsem jediny, komu se pozdava chovani botu chaoticke :/
Garry

Příspěvekod Anonymní » 07 dub 2009 17:29

hej ...ked sa pozries na realitu tak mas pocit ze veskera snaha o nejaku optimalizaciu je naozaj zbytocna :))))
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 07 dub 2009 17:34

a to mam este v "klobuku dalsi priklad " ...podla tohto navodu si staci objednat domenu na relevantne klucove slova dat tam dve vety v ktorych bude klucove slovo odkazat na web na ktorom si makal ale nema zelane pozicie a google ti to vsetko zozerie a da ta na prvu poziciu ...hmmm divne
Anonymní

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 17:39

Anonymni: kod mam na celym situ validni (je to blbost, ale ja si na tom proste zakladam), backlinky jsem poctive ziskal z ruznych katalagu (kde jsem jako *diot sledoval PR a SR abych neregistroval zbytecne; na druhou stranu vim, ze to asi dnes nema zadnou vahu, jen me otravuji), kwd davam s rozvahou dle stranky, obmenuju je + dalsich 10k veci a je to fakt asi na prd :/. Pak prijde site s designem a vubec informacni hodnotou nula... a prd, 1. misto :)
Garry

Příspěvekod adakub » 07 dub 2009 17:43

sorry ...som anonym len preto ze som sa zabudla prihlasit ...tiez sa snazim o to aby moj web bol validny aj je a tiez rozmyslam o vsetkom ako ty ...prave preto ma udivuje a stve ked vidim taketo nezmysly na prvych miestach
adakub

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 17:49

adakub> umim priznat porazku. Jo proste zamakali na tom. Ale tady otevru kod a nechapu, co ten seznam bot delal. Asi to nema smysl resit. Brat to, ze to tak je a spokojit se aspon s 1. stranou.
Garry

Příspěvekod adakub » 07 dub 2009 17:55

no ale problem je prave v tom ze nezamakali ...pokial by som sa mohla nieco naucit zo stranok zobrazovanych nado mnou tak by to bolo ok :))) Ale ja mam skor pocit opacny ...ze naco do kelu sa o nieco snazim ked aj tak sa ten googleboot chova uplne inak ...
adakub

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 17:59

No nezamakali, to je proste videt. Zakladni chyby. Nema asi opravdu smysl nad tim lamentovat a nezbyva nez doufat, ze treba zase zmeni algoritmus a zablyska se na lepsi casy.
Garry

Příspěvekod adakub » 07 dub 2009 18:05

Ale jasne ved nerobime stranky pre googleboot ale pre ludi a pokial mame pocit ze sa z tych stranok ludia nieco uzitocne dozvedia tak je vsetko ok :) Ved pokial sa stranka zobrazuje na prvej strane vyhladavaca tak ju ludia najdu a urobia si usudok co je pre nich uzitocne a co nie :)
adakub

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 18:07

adakub: chtelo by to objektivni vyzkum, jak klesa klikrate v zavislosti na pozici. Udaje na webu jsou dle me zkreslene a prizpusobene marketingu spolecnosti, co je zverejnuje.
Garry

Příspěvekod adakub » 07 dub 2009 18:13

iste sama som spravila na webe iste upravy koli klucovym slovam ...normalne by som ich tam tak casto neopakovala :))) Ale zas potom by ten web mozno nikto nenasiel a to by pre mna urcite nebolo dobre ...a co sa tyka tych tolko krat tu spominanych spatnych odkazov ..to je podla mna tiez dost diskutabilna otazka ...pokial sa jedna o web na ktorom ponukas urcite sluzby ...co je aj moj pripad ...na koho vlastne odkazovat ? ...davat tam odkazy len tak ...to je blbost a odkazovat na konkurenciu este vacsia :))) takze je to vlastne dost tazka otazka
adakub

Příspěvekod Garry » 07 dub 2009 18:15

ja ted zkusim udelat nejaky link exchange. Konkurenci samozrejme vynecham, ale oboru se budu drzet. Doufam, ze mi to pomuze. Ocenil bych pozici do 3. mista. Pokud ovsem se nezalozi x domen, ktery, ikdyz s primitivnim obsahem, budou s velkou slavou okupovat 1. mista
Garry

Příspěvekod adakub » 07 dub 2009 18:20

no to by som ocenila aj ja ...ten exchange je u mna trosku zlozity lebo firmy na ktore by som rada odkazovala na mna odkazovat urcite nebudu a s tymi katalogmi a opatrnostou mas pravdu ...sama vidim ako pred odkazom na moju stranku najdem minimalne dva odkazy z katalogov na mna ...a tie je dost tazko preskocit
adakub

Příspěvekod Mike » 08 dub 2009 09:33

Myslíš si že u chiptunera to je pouze sekcí partneři ? Díval jsi se na linky co na chiptunera míří a koho linkuje on ? Myslím naopak že se jedná o dost skvělou SEO práci s tím, že kdo to dělal je machr
Mike

Příspěvekod Mike » 28 led 2012 04:14

Garry

Myslíš si že u chiptunera to je pouze sekcí partneři ? Díval jsi se na linky co na chiptunera míří a koho linkuje on ? Myslím naopak že se jedná o dost skvělou SEO práci s tím, že kdo to dělal je machr

Naposledy oživil Anonymous v 28 led 2012 04:14
Mike

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek