Pozice mého webu

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod Anonymní » 02 kvě 2008 22:09

Zdravim,
mám problém s umístěním mého webu http://sedr-tv.cz/ do vyhledávačů pod klíčovým slovem "videa". Nevíte jak tomu pomoci? Zkoušel jsem použít i formuláře pro přidání stránek do databáze, ale stále nic.... :-(
Anonymní

Příspěvekod lober » 28 čer 2008 10:20

zhanaj spatne odkazy na tvoj web tak aby v anchor texte bolo obsiahnute klucove slovo video...
tieto linky musia odkazovat na stranku ktoru optimalizujes na slovo VIDEO,
teda klucove slovo musi byt aj v title, h1, p apod...

v dolnej liste si mozes tiez umiestnit odkaz kde bude v anchor textom a title obsiahnute kl.slovo video - ziskas viac internych odkazov

mozno by sa trebalo zamysliet aj nad informacnou architekturou
lober

Příspěvekod Lester » 29 čer 2008 21:40

odkazu mate hodne, ale vetsina z nich nekvalinich, to je ten problem... pokud to potrebujete rychle, vyuzijte AdWords, Sklik atp..
jinak struktura v poradku - je trochu nevalidni, ale na tom nesejde... stranky v poradku, zamerte se na marketind, inzerujte, poridte PR clanky, ziskavejte kvalitni zpetne odkazy.
Lester

Příspěvekod Iveta » 07 zář 2008 00:15

Dobrý den, jsem naprostý laik a potřebovala bych poradit, co udělat, aby Seznam vyhledával moje stránky. Jedná se o stránky www.sweb.cz/assil a klíčová slova špic, vlčí špic a střední špic. Google a Centrum s tím nemají problém. Na Seznamu se nezobrazují s těmito slovy vůbec, když zadám konkrétnější dotaz - vlčí špic Akim - tak jsou na prvním místě. Jsou zadané i v katalogu Seznamu, takže robot by je měl znát. Už nevím, co mám dělat, aby je Seznam vůbec našel, nemusí to být nutně na první straně. Díky za odpovědi.
Iveta

Příspěvekod Jannie » 10 úno 2012 03:19

Možná bych začala trochu si pohrát s kódem, ale jak tak koukam, bylo by s tim hodně práce.

Naposledy oživil Anonymous v 10 úno 2012 03:19
Jannie

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek