Prodám kompletní hotový web pro hotely a penziony

Celkové dění na poli webdesignu a Internetu.

Prodám kompletní hotový web pro hotely a penziony

Příspěvekod kudykam » 26 črc 2012 12:48

Dobrý den,
prodám kompletní web zaměřený na ubytování a pohostinství, tedy hotely či penziony.
Web běží na redakčním systému MODX, má již předvytvořené vzorové stránky. Zákazník si jen přidá texty a obrázky.
V ceně je instalace na server, implementace vlastního loga, manuál k obsluze. Za příplatek je možná změna designu či funkcí.

Cena: 5000,- Kč
Více informací a demo na: http://www.gvw.cz/webove-sablony/webove ... a-penziony
kudykam

Re: Prodám kompletní hotový web pro hotely a penziony

Příspěvekod ASSS » 28 črc 2012 15:50

Dobrý den,
Weby přes nějaký redakční server, nemají šanci se dostat na nějaké přední místa ve vyhledavačích, navíc název domény pro vyhledavače je velmi důležitý, s dobrým názvem domény máte kus seo-optimalizace hotové, ale název vaši domény žádnou díru do světa neudělá. Píšete že ,Zákazník si jen přidá texty'', no a to je právě to nejduležitější a nejdrahší, dobře zvojit nadpisy, rozvržení klíčových slov do textu, aby jich nebylo málo a nebo zas hodně, aby nebyl duplicitní text atd. za to vás můžou vyhledavače penalizovat a pak už web nikdo nikde neuvidí. Takže co vlastně za těch 5000 kč nabízite? Kdo chce vyhodit 5000 kč kupte, tady tuto přiblblou nabídku.
ASSS

Příspěvekod Rylas » 28 črc 2012 18:04

Reakce na uživatele ASSS: Nechápu proč vždy někdo reaguje a napíše takovouhle kravinu, když to nechceš tak to nekupuj a běž o dům dál :-)
Rylas

Příspěvekod ass » 29 črc 2012 00:34

Kravina to není, tak se vymáčkni k tomu co píšu, ten kdo si tuto službu koupí nemá šanci být ve vyhledavačích na předních pozicích. Sám jsem narazil na takzvaného webmástra, který mě udělal web, zaplatil jsem a web nebyl vidět ani na 30 stránce, dál jsem nehledal. Když jsem se ho zeptal, proč web není vidět při zadání klíčových slov tak mě zdělil že seo neumí a ani neví co to je. Proč to tady píšu a vlastně zbytečně strácím čas je ten, že nechci aby další lidi narazili na takzvané webmástry, kteří nic neumějí jen inkasují peníze.Snažil jsem se naznačit lidem jak se dostanou na přední pozice ve vyhledavačích já jim to aspoň trochu nastínil, píšeš ať jdu o dům dál, no to je super argument. Tak jim teda poraď, na to v tomto foru čekají. Navíc si myslím že inzerent kudykam a rylas je ta sama osoba, protože takovou kokotinu nikdo jiný podporovat nebude. Inzerenta kudytam typuji kolem 15 let, nebo retarda.
ass

Příspěvekod asssss » 29 črc 2012 00:49

Jo a ještě takovou drobnost přidéj weby co jsi dělal a svůj web, ať si clověk udělá obrázek o tvých spužbách.
asssss

Příspěvekod Rylas » 29 črc 2012 06:07

Jen nechápu proč si vůbec kupoval nějaký podělaný webdesign na redakčním systému. Na webu jich přece najdeš tisíce zdarma :-) a neříkej že ses po něčem nepodíval. Nic jen můj názor.
Rylas

Příspěvekod kudykam » 30 črc 2012 08:24

Pro ASSS:
Nesouhlasím s vašim názorem že název domeny je důležitý pro vyhledávače. Důležitý je obsah webu nikoliv její název. Navíc název mé domény je moje starost nikov vaše, svou doménu nikomu neprodávám.
Ano samozřejmě že texty a obsah webu je to nejdůležitější, ale pro někoho je také nejdůležitější cena webu. S kompletním obsahem je cena samozřejmě někde jinde. Co nabízím za 5000,- je napsáno na stránce v přiloženém odkazu.

Pro ass:
Inzerent Kudykam není Rylas a už vůbec ne retard, ale podle stylu vyjadřování si snad každý čtenář tohoto fóra dokáže rozlišit kdo je kdo...

Pro asssss:
Kdybyste pane uměl číst tak si reference na mém webu najdete.

Pro Rylas:
Prosím ukažte mi jeden příklad webu, které se podobá tomu mému....
kudykam

Zpět na Webdesign a Internet

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek