prevozovasluzbaDneska nemam svuj spisovatelsky den, ale na tento zpusob by to mohlo byt.

Fantazie se meze nekladou, ale ja tu fantazii ted proste nemam, muzes tam dat klidne nejakou basnicku, prosbu apod., kde budou obsazena klicova slova.
<h1>Krematorium zvirat</h1>
<p><strong>Krematorium zvirat</strong> v Brne Vam nabizi moznost uchovat si sveho verneho pritele nejen srdci, ale i v krasne urnicce, kterou si muzete u nas primo v Krematoriu zvirek vybrat. ..... </p>
<h2>Domaci mazlicek je vice nez pritel</h2>
<p><strong>Domaci mazlicek</strong>, at uz je to pejsek, kocicka, morcatko, ci jine zvire zijici s nami v jedne domacnosti, <strong>je vice nez pritel</strong>. Za celozivotni vernost a radostne chvile, ktere jsme mohli s nimi prozit, si nasi <strong>domaci mazlicci</strong> zaslouzi dustojne rozlouceni jako podekovani za jejich celozivotni vernost. ......</p>
<h3>Neumim mluvit, ale chci Ti rict</h3>
<p>Byl jsem Tvuj nejvernejsi pritel, ktery neumi mluvit, ale chci Ti jen rict, ze i pro mne je to tezke se s Vami rozloucit, dat sbohem tem radostnym dnum, ktere jsme spolu prozili, ale nenech mne prosim trapit. .....</p>
Se to naucis, zadny moudry z nebe nespadl, chce si dat proste nejaky cil a jit za nim.