prosím moc o kritiku

Nechte si poradit nebo zkritizovat prvky svých stránek z uživatelského pohledu.

Příspěvekod prevozovasluzba » 09 kvě 2009 19:20

prosím o kritiku stránek. Jsem začátečník a uvítám každou radu na zlepšení. www.prevozovasluzba.cz
prevozovasluzba

Příspěvekod Lenie » 09 kvě 2009 20:46

To nemá chybu :-) Nasypte to do katalogů a jste v pohodě.
Lenie

Příspěvekod deshihk » 09 kvě 2009 22:06

jako služba pro mě hodně zvláštní,ale proti gustu žádný dišputát, ale ten amatérský design z 90tých let mě opravdu nepřesvědčil o serióznosti tohoto webu
deshihk

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 11:11

jak jsem říkal, jsem totální amatér a byl rád, že ty stránky vůbec sám rozjel. Za každý poznatek na zlepšení děkuji
prevozovasluzba

Příspěvekod RadeCZECH » 10 kvě 2009 11:35

Teď je otázka, jestli se má kritizovat obsah nebo zpracování...?
RadeCZECH

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 11:47

Kritizujte cokoliv:-)
prevozovasluzba

Příspěvekod Anonymní » 10 kvě 2009 11:48

prevozovasluzba

Mne osobne se design libi, protoze je mnokrat lepsi mit kvalitni stranky po obsahove strance nez tam naflakat honosny design a plno reklamy.
Co se tyka obsahove stranky, je velice chuda, chybi nadpisy, chybi odstavce, je potreba na tom vice zapracovat. Dale bych doplnil keywords, description a dalsi veci na dalsi stranky, protoze je mas jen na uvodni strance. Ale v prvni rade bych zapracoval na tom obsahu, rozepsal bych se vice, doplnil do textu klicova slova.
Anonymní

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 11:50

Poradíte někdo prosím jak se zbavit nesémantických znaků? Zkoušel jsem to nahrazoval, ale moc mi to nejde. Když jsem chtěl definovat třeba odstavce, tak se mi to vždy ten text posunul o řádek níž.
prevozovasluzba

Příspěvekod Anonymní » 10 kvě 2009 12:04

prevozovasluzba

Musis tem odstavcum zrusit vychozi nastaveni p {margin: 0; padding: 0;}, aby se Ti to neposulovalo a pak si muzes odstavce nastylovat jak chces, jestli je chces mit zarovnane na stred apod.

Jinak pokud jsi zacatecnik, tak doporucuji prostudovat http://www.jakpsatweb.cz , dozvis se tam dostat zajimavych veci.
Anonymní

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 12:21

Anonymní

Díky moc za rady. Na www.jakpsatweb.cz se dívám. Je tam spousta užitečných věcí. Stránky jsem dělal původně ve web builderu a teď se je snažím předělávat v notepadu stylem pokus, omyl:-). Děkuju za další rady
prevozovasluzba

Příspěvekod Anonymní » 10 kvě 2009 12:56

prevozovasluzba

V notepadu, no z toho bych ja osobne zesilel. :-) Z vlastni zkusebnosti Ti muzu doporucit editor PSPad http://www.pspad.com/cz/. V kodu se vyznas a ne jak v notepadu. ;-) No ono by se radilo, ale nevim, jestli dokazes programovat v php, protoze zrovna na hlavicky stranek by sis mohl napsat funkci.
Ale jak jsem jiz uvedl, hlavne zapracuj na te obsahove strance, odstran chyby viz http://seo-servis.cz/source-zdrojovy-kod/1431654 . A pak treba se muzes naucit programovat, pokud Te to bavi. ; -)

Ted je pro Tebe hlavni:
<h1>Nadpis1</h1>
<p>Text s klicovymi slovy</p>

<h2>Nadpis2</h2>

<h3>Nadpis3</h3>

apod.

Jinak u tech nadpisu Ti to zase bude delat velkou mezeru, takze do stylu si doplnis p, h1, h2, h3 {margin: 0; padding: 0;} a nastylujes si to podle libosti. Jinak pouzivej pro tucny text <strong>tucny text</strong> apod. Font nepouzivej, velikost textu a typ pisma si nastylujes pomoci stylu.
Jo a pro styly pouzivej zvlastni soubor, napr. styly.css a cestu k tomu souboru doplnis do kazde hlavicky stranky, stejne tak, pro javascript napr. :

Styl:
<link type="text/css" rel="stylesheet" href="http://www.prevozovasluzba.cz/styly/styly.css" media="screen" />

Javascript:
<script src="http://www.prevozovasluzba.cz/javascript/js.js" type="text/javascript"></script>
Anonymní

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 13:04

díky moc za veškeré rady a podněty. Ten PSPad každopádně vyzkouším. Notepad je opravdu nepřehledný. Mohl bych poprosit jestli bys u mě ve zdrojáku definoval třeba jeden odstavec a nadpis? Potřeboval bych vidět kam přesně se to zapisuje. Z toho se nejvíc naučím. Děkuju:-)
prevozovasluzba

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 13:29

Tak ten PSPad je opravdu dobrej. Vypadá jednoduše a přehledně. Bohužel program je tak dobrý, jak je dobrá obsluha:-)
prevozovasluzba

Příspěvekod Anonymní » 10 kvě 2009 13:57

prevozovasluzba

Dneska nemam svuj spisovatelsky den, ale na tento zpusob by to mohlo byt. ;-) Fantazie se meze nekladou, ale ja tu fantazii ted proste nemam, muzes tam dat klidne nejakou basnicku, prosbu apod., kde budou obsazena klicova slova.

<h1>Krematorium zvirat</h1>
<p><strong>Krematorium zvirat</strong> v Brne Vam nabizi moznost uchovat si sveho verneho pritele nejen srdci, ale i v krasne urnicce, kterou si muzete u nas primo v Krematoriu zvirek vybrat. ..... </p>

<h2>Domaci mazlicek je vice nez pritel</h2>
<p><strong>Domaci mazlicek</strong>, at uz je to pejsek, kocicka, morcatko, ci jine zvire zijici s nami v jedne domacnosti, <strong>je vice nez pritel</strong>. Za celozivotni vernost a radostne chvile, ktere jsme mohli s nimi prozit, si nasi <strong>domaci mazlicci</strong> zaslouzi dustojne rozlouceni jako podekovani za jejich celozivotni vernost. ......</p>

<h3>Neumim mluvit, ale chci Ti rict</h3>
<p>Byl jsem Tvuj nejvernejsi pritel, ktery neumi mluvit, ale chci Ti jen rict, ze i pro mne je to tezke se s Vami rozloucit, dat sbohem tem radostnym dnum, ktere jsme spolu prozili, ale nenech mne prosim trapit. .....</p>

Se to naucis, zadny moudry z nebe nespadl, chce si dat proste nejaky cil a jit za nim. ;-)
Anonymní

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 14:05

Děkuju moc za tvé rady. Určitě si z toho něco vezmu a budu na tom pracovat. Díky za tvou pomoc a čas:-)
prevozovasluzba

Příspěvekod Anonymní » 10 kvě 2009 14:44

prevozovasluzba

Neni zac, rad pomuzu. ;-) Mas velkou vyhodu, ze nemas velkou konkurenci, protoze pro silou konkurenci se dostat na prvni pozici vyhledavacu nebo na prvni stranku neni zadna hracka, ale je to mozne. Proste musis dat navstevkum o sobe vedet, rict jim prostrednictvim stranek, ze takova sluzba existuje, ze nemaji nechat trapit sveho verneho pritele atd.
Vim o cem mluvim, mel jsem take pejska, umrel nam na rakovinu a vim, jak je to tezke jit k veterinari mu pichnout injekci. Nas pejsek to vedel, ze my na to nemame silu, tak nas predbehl v ten den, kdyz jsme byli pripraveni jit k veterinari a umrel nam doma, ale mel jeste silu vlezt do postele, nepopsatelnou lasku a rozloucil se s nami a mne to po 5 letech porad vrha slzy do oci, protoze to byl proste pan Pes. ;-) Nechteli jsme potom uz zadneho pejska, ale nakonec mame a je to velice zvlastni, protoze on se k mne choval jako kdyby mne znal, ale pritom mne videl poprve v zivote. Ale to jsem zase odbocil. ;-) Tak at se dari a pokud budes mit nejaky problem, tak snaci napsat a ja nebo ostatni radi pomuzou. :-)
Anonymní

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 15:12

Moc hezky píšeš o svém pejskovi. Já ty stránky a firmu založil s manželkou, protože máme ke zvířatům velice kladný vztah. Sice je to samozřejměi o penězích, ale snažíme se to dělat srdcem. Naším cílem je, aby po zadání dejme tomu klíčového slova krematorium zvířat, byla naše stránka na první pozici. Ti lidé, kteří se o nás totiž dozví a budou chtít využít převozu zvířátka tak ušetší nemalé peníze. Pokud by jsi chtěl, rád bych, kdyby jsi se podílel na tvorbě našich stránek a třeba nám pomohl.
prevozovasluzba

Příspěvekod Anonymní » 10 kvě 2009 16:21

Chovam se k lidem a ke zviratum stejne jako oni se chovaji ke mne a ten pejsek si mne proste koupil a tento pejsek je to same. Jasne, ja to chapu, pokud neco dela clovek s laskou, tak ten zisk prijde sam, viz treba p. Bata a co vybudoval. Pokud mate lepsi ceny nez konkurence, tak mate castecne vyhrano, ted dolatit ten text, ktery musi byt lepsi nez konkurence a musi oslovit navstevnika, aby na tech strankach zustal a neklikal dal. Na frazi krematorium zvirat je necelych 7500 vysledku, coz je uplne nic ve srovnani s konkurenci na necelych milion vysledku. ;-) Na tvorbe stranek se rad budu poditel, ale zalezi na tom, jak na to rychle spechas a jestli po mne nebudes chtit grafiku, protoze nejsem grafik. Kazdopadne Ti poslu na mail urcita slova a web, ktery jsem behem mesice dostal na prvni pozici, aby jsi vedel, ze to proste jde valcit se zabehnutymi strankami a se stovkami tisici vysledku. ;-)
Anonymní

Příspěvekod prevozovasluzba » 10 kvě 2009 17:21

Určitě mi napiš na mail, popřípadě nějaký kontakt na sebe a něco spolu vymyslíme:-)
prevozovasluzba

Příspěvekod Anonymní » 14 bře 2012 19:05

prevozovasluzba

Mel by jsi to mit v mailu. ;-)

Naposledy oživil Anonymous v 14 bře 2012 19:05
Anonymní

Zpět na Přístupnost a použitelnost

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek