SEO pomocí odkazů v blozích - pozor na ně!! Diskutujte...

Jak optimalizovat, a získávat dobré pozice ve vyhledávačích.

SEO pomocí odkazů v blozích - pozor na ně!! Diskutujte...

Příspěvekod reklamniagent » 16 črc 2012 14:09

Zdravím, SEO lidi.
Měl bych tu jednu mnou ověřenou informaci o SEO metodě s rychlým ziskem za "pár peněz" ( pochop - tisíce měsíčně :!: ) at už se jedná o dolary nebo koruny.
Neustále mi chodí nabídky rychlého zvýšení pozic pomocí milionů odkazů z BLOGŮ, uživatelů, a to prý ověřených a schválených. At už v ČR nebo zahraničí.
Tak jsem si to prošel.
Amerika, miliony odkazů, a protože tam registruji, pro zvýšení zpětných odkazů, podíval jsem se podrobněji.
Jde o službu BLOG BLASTER, nebo cokoli podobného, co najdete, BUZZ BASTER, atd. V dopise píší, že pokud něco takového najdu v jiných státech, oni byli první.. U nás exxistuje Backlinkgenius - ve službách obdobné, ale jak neplatíte, odkazy najednou zmizí.. Pozice taky, že...
Vzal jsem to odshora, od nabídky, až dolů, k majiteli stránek.
V ukázkové stránce, na kterou se prokliknete , ale v textu je právě ten affiliate odkaz, zde ne.. http://www.mg-advertising.net/detail.php?id=15
Jsem internetový reklamní agent, specializuju se na SEO služby a provádím jen poctivé SEO. Vyrábím WWW stránky pod WP a spravuji produktovou reklamu. Chcete být vidět? Spolupráce s iDNES a Lidovky. Internetový marketing. Poradenství po SKYPE, telefonu, ICQ, FB
reklamniagent

Re: SEO pomocí odkazů v blozích - pozor na ně!! Diskutujte..

Příspěvekod Bublifuk » 08 srp 2012 12:01

Ktorý normálny webmaster si nechá urobiť milion odkazov za týždeň, aby mu potom dal google papá a deindex celého webu?
Moje eshop koktejlky. V blízkej dobe by som chcel rozbehnúť aj predaj biokrbov aby som si zarobil na luxusnú dovolenku v dubaji.
Bublifuk

Re: SEO pomocí odkazů v blozích - pozor na ně!! Diskutujte..

Příspěvekod pepperos » 10 srp 2012 16:35

[quote="Bublifuk"]Ktorý normálny webmaster si nechá urobiť milion odkazov za týždeň, aby mu potom dal google papá a deindex celého webu?[/quote]

Možná ten, který chce vyzkoušet, za jak dlouho bude penalizován. Nebo to objedná na konkurenci...
Přihlaste se zdarma do online SEO tréninku na SEOŠkola.cz a získejte přístup k videím o tom, jak zvýšit návštěvnost vaší stránky z vyhledávačů.
pepperos

Zpět na SEO

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek