SEO služby odborníka

Jak optimalizovat, a získávat dobré pozice ve vyhledávačích.

SEO služby odborníka

Příspěvekod janek » 13 črc 2012 16:06

Zdravím lidi, momentálně přemyšlím o seo optimalizaci pro můj nový web. Můžete mi někdo doporučit nějákou firmu která se tomu věnuje a dělá to opravdu kvalitně ? zatím mi bylo pouze doporučeno webprofits.cz , chci si srovnat ceny a podobně, Díky za odpověď.
janek

Re: SEO služby odborníka

Příspěvekod mKolcaba » 14 črc 2012 14:49

a jaká je adresa toho "nového webu"? Trochu nepovedená reklama na webprofits, řekl bych... :)
Poskytuji SEO konzultace, které vám umožní zjistit, co děláte špatně a jak to dělat dobře. O SEO píši blog.komart.cz.
mKolcaba

Příspěvekod Wladislaff » 14 črc 2012 17:23

A proč by měla být nepovedená?
Wladislaff

Příspěvekod mKolcaba » 14 črc 2012 22:46

Wladislaff píše:A proč by měla být nepovedená?

třeba proto, že webprofits spamují diskuzní fora a tváří se jako zákazník, který hledá vhodnou firmu.
Poskytuji SEO konzultace, které vám umožní zjistit, co děláte špatně a jak to dělat dobře. O SEO píši blog.komart.cz.
mKolcaba

Příspěvekod reklamniagent » 16 črc 2012 11:42

janek píše:Zdravím lidi, momentálně přemyšlím o seo optimalizaci pro můj nový web. Můžete mi někdo doporučit nějákou firmu která se tomu věnuje a dělá to opravdu kvalitně ? zatím mi bylo pouze doporučeno http://www.webprofits.cz/optimalizace-webovych-stranek-pro-vyhledavace.html , chci si srovnat ceny a podobně, Díky za odpověď.

:) No,jestli chcete poradit, obraťte se na mě.. Je tojedna z možností a navíc, žádná skrytá reklama, ale přímo nabídka i pro ostatní, kteří čtou toto forum. Chcete být vidět? Vy máte co, já vím kde! Ozvěte se, P-I-R-@-T
Jsem internetový reklamní agent, specializuju se na SEO služby a provádím jen poctivé SEO. Vyrábím WWW stránky pod WP a spravuji produktovou reklamu. Chcete být vidět? Spolupráce s iDNES a Lidovky. Internetový marketing. Poradenství po SKYPE, telefonu, ICQ, FB
reklamniagent

Příspěvekod Optimal Marketing » 19 črc 2012 08:25

Pokud to myslíte vážně, tak můžete zkusit i nás. Nabízíme seriozní služby v oblasti optimalizace pro vyhledávače. Rádi vám zpracujeme jednorázovou SEO analýzu nebo vám v případě zájmu poskytneme dlouhodobý SEO servis. Kontaktujte nás.

info@optimal-marketing.cz
Optimal Marketing

Příspěvekod siva01 » 19 črc 2012 17:29

mKolcaba píše:a jaká je adresa toho "nového webu"? Trochu nepovedená reklama na webprofits, řekl bych... :)

jasně, že je to reklama.. kladou takové dotazy na několik fór, kam také chodím .. :lol:
SEO & SEM & linkbuilding = SEOwebmaster.cz
siva01

Příspěvekod Bublifuk » 08 srp 2012 12:45

jasna reklama, normálne tu alebo inde na fórach niekto najprv napíše svoj web a očakáva rady, a nie rovno seo firmu s odkazom a ešte na podstránku
Moje eshop koktejlky. V blízkej dobe by som chcel rozbehnúť aj predaj biokrbov aby som si zarobil na luxusnú dovolenku v dubaji.
Bublifuk

Příspěvekod siva01 » 08 srp 2012 12:51

Mě celkem baví, jak se tu lidi předhání v odkazování na SEO služby a ani jeden SEO odborník si neuvědomil, že tu jsou nofollow odkazy, takže to může generovat maximálně přímou návštěvnost a ta bude z tohoto fóra mizivá..
siva01

Příspěvekod Bublifuk » 08 srp 2012 21:54

Suhlasím, že nofollow neprerozdeľuje ranky a nedáva žiadny linkjuice , ale aby linkbuilding vyzeral viac"naturalne" tak google požaduje aj nofollow odkazy. Možno je toto spôsob ako budujú svoje nofollow odkazy.
Moje eshop koktejlky. V blízkej dobe by som chcel rozbehnúť aj predaj biokrbov aby som si zarobil na luxusnú dovolenku v dubaji.
Bublifuk

Příspěvekod siva01 » 20 zář 2012 12:23

Bublifuk píše:Suhlasím, že nofollow neprerozdeľuje ranky a nedáva žiadny linkjuice , ale aby linkbuilding vyzeral viac"naturalne" tak google požaduje aj nofollow odkazy. Možno je toto spôsob ako budujú svoje nofollow odkazy.

Vidíte.. To mě nemapadlo, že Goolge chce nofollow odkazy :ugeek: . Vím, že je chtějí u reklamy a affiliate linků, ale že by to byla nutnost ?? 8-)

PS: v Google Webmasters jsou k dispozici Googlem zaindexované odkazy... Věřte, nebo ne, ale našel jsem tam také nofollow odkazy, které mi počítá do odkazového portfólia, ale ani jeden nebyl z fóra..
siva01

Příspěvekod Homer » 02 říj 2012 00:54

I nofollow odkazy jsou součástí přirozeného odkazového profilu.
Homer

Příspěvekod Návštěvník » 20 říj 2012 18:49

http://www.seoefect.cz jednoznačně 1

Naposledy oživil Anonymous v 20 říj 2012 18:49
Návštěvník

Zpět na SEO

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek