Stoprocentní registrace - cena 1,5 za katalog

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod Anonymní » 16 črc 2010 14:03

A pak už jen mažete SPAM z e-mailové schránky. Pokud máte zájem dostávat 300 až 500 SPAMů denně, tak hurá na blogy. Tam zdarma napište svůj e-mail a budete na tom stejně :-)) Jen Vás to nebude stát 200 Kč.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 16 črc 2010 14:22

Já osobně registroval několik stránek do většiny katalogů a žádný spam mi nechodí.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 26 črc 2010 11:54

Hmm, zajímala by mě odpověď na pisatele předemnou, než si tu službu objednám... díky
Anonymní

Příspěvekod Ventos » 08 srp 2010 05:51

Muzu jen doporucit vse probehlo tak jak to tu autor popisuje.Dokonce jsem z 12 mista na seznamu dostal na 7 misto bohuzel za dva dni to spadlo zpatky na 12 misto trosku podeziram seznam ze do toho zasahuje manualne ale je to jen ma konspiracni teorie :)
Ventos

Příspěvekod Anonym » 13 srp 2010 00:17

Chci se zeptat: původně jsem chtěl registrovat jen úvodní stranu webu. Kdybych do katalogu registroval i další 2-3 podstránky webu, zlepší to nějak pozici mého webu?. Díky.
Anonym

Příspěvekod Jedemenachatu » 22 srp 2010 16:11

Dobrý den,
měl bych případně zájem. Prosím o nějaké další info na tomas.radomsky@jedemenachatu.cz. Jsem v tomto laik. Jedná se o web. www.jedemenachatu.cz.

Děkuji
Radomský Tomáš
Jedemenachatu

Příspěvekod Podlahyspacil » 05 zář 2010 20:48

zpráva pro Kondora, mrkni do emailu stoprocentniregistrace, ostatni vyresime PM, diky
Podlahyspacil

Příspěvekod Anonymní » 05 zář 2010 23:01

Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 16 led 2011 20:14

Zdravím, píšete cituji "Kazdy katalog je plne otevren cizim registracim, pokud tedy navyuzijete nasi nabidku, muzete si weby registrovat sami."

Tuto zkušenost u Vašich katalogů nemám. Po pár katalozích blokujete IP nebo nějakým způsobem testujete počet registrací a vypisuje se chyba captcha.

Stejně tak s přidáním odkazů, které buď necháte ve frontě hodně dlouho, nebo je neschvalujete a vyřadíte.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 16 led 2011 23:30

S postupným vyřazováním mám také zkušenost.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 17 led 2011 09:39

kde je ten seznam tech webu ?
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 25 led 2011 01:10

Podařilo se mi přidat jen 2 odkazy. Jinak to píše že byl nesprávně opsaný kód. Přitom kódy jsou čitelné a když se pokušíte vložit stránku i 4x se stejnou chybou tak pochopíte, že tudy cesta zřejmě nevede a že je to záměr. Ještě že je spousta jiných katalogů.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 28 led 2011 23:38

Pokusil jsem se regnout do 90 katalogů od Kondora. Moje zkušenost je taková, že více než polovina odkazů nešla vložit. Pořád to vyhazovalo chybu že je špatně opsaný kód - blbost.
U zbývajících katalogů kam šel vložit odkaz mi za cca týden přišel mail že záznam nebyl přidán do kategorie a byl vymazaný z databáze. Přitom jsem dodržel uvedené podmínky. Už vím proč se tomu říká http://www.stoprocentniregistrace.cz
Stoprocentně tam budete jen když si zaplatíte. Všechno jsou to jen linkové farmy bez užitku. Každý ať si udělá názor sám na tohle podnikání. Strávil jsem nad tím skoro 3 hodiny a úplně zbytečně. Má rovnou napsat že je to jen placené a né tyhle lži.
Anonymní

Příspěvekod netlink » 30 led 2011 02:36

Zdravím,

rozhodně zde nechci propagovat nebo ponižovat službu 100% registrace.

Jen uvedu vše na pravou míru -

Všechny katalogy umožňují využití vložení ZDRAMA, což je podle mě férové - oproti bleskové registraci adt. Případné problémy s katalogy tu jsou asi u 3 vyhazuje chybu, že není kód právně vložen. I tak je, ale web zaslán ke schválení.

Ano, weby jsou založené na jednom systému, u linkování webu ale není důležité na jakém systému web běží, ale jaká jeho hodnota.

Co se týká spamu, tak jsem jeden web v tomto systému zkoušel, a žádný SPAM na email nechodí.

Co se týká linkové farmy, tak na to nebudu odpovídat, zda ani či ne. Jen napíšu to že weby na rozdíl o linkových farem xparfémů a následně bohužel weby od bohužel nezdařilé verze od Tomáš Nikla, který je velmi dobrý profesionál, ale toto nebylo domyšlené. Tyto weby jsou na jiné IP adrese což je pro vyhledávače důležité.

Moje hodnocení -
+ - weby jsou na různých Ip a hostingách
+ - nejsou založeny na stejné databázi
+ - nemají nulové rankové hodnoty
+ - přidávání je velmi rychlé a spolehlivé tedy u mě ano

- - stejný systém webů

Nechám na každém ať uváží zda tuto nabídku využije či nikoliv jen mohu nabídnou své služby kde se nejedná o registrace stejného systému ale, o registrace do dmoz.org, czin.eu adt. http://www.spravna-firma.cz/registrace-do-katalogu.html
netlink

Příspěvekod Anonymní » 07 úno 2011 18:44

Moje zkušenost z poslední doby je taková, že web buď neschválí nebo po týdnu po schválení web smažou. Tyto katalogy pro mě ztratili význam.
Anonymní

Příspěvekod peter6577 » 09 úno 2011 13:13

Mám záujem a zároveň rôzne otázky. Prosím kontaktujte ma na spotak@commercium.eu
peter6577

Příspěvekod Anonymní » 13 úno 2011 17:53

netlink, podle mě je hloupost co píšeš. Registroval jsem dalších asi 30 odkazů a podařilo e mi tam vložit jen jeden. Jinak vždycky chyba kódu. Nevím jestli odešli ke schválení, ale na rozdíl od toho jednoho v katalogu nejsou. Podle mě to fér rozhodně není. Měliby tam rovnou napsat že je to jen placené.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 29 led 2012 16:02

Zdravím. Nabízím seriozní registraci. Katalogy řadím podle GPR a SR, případně dle průměru. http://www.registrace-www.cz, na stejné adrese naleznete také SEO katalog a inzerci zdarma.

Naposledy oživil Anonymous v 29 led 2012 16:02
Anonymní

Předchozí

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek