Stránka obsahuje inline vložené CSS

O tvorbě webu HTML5, CSS3.

Příspěvekod Anonymní » 07 říj 2007 13:15

Zdrávím, chtěl bych se zeptat co přesně znamená:
Stránka obsahuje inline vložené CSS styly, které by měly být ve zvláštním souboru.

a jak by se to dalo vyřešit, aby mi to analýza nepsala s vykřičníkem, děkuji.
Anonymní
 

Příspěvekod Karel Dytrych » 07 říj 2007 13:40

Znamena to ze mate CSS deklaraci napriklad takto: <p style="font-size: 130%;">...

Jinymy slovy, ze jste pouzil atribut style u elementu ve vasem kodu... Napiste to primo do CSS souboru.
Karel Dytrych
 
Příspěvky: 597
Registrován: 30 dub 2007 09:25
Bydliště: Czech Republic

Příspěvekod Anonymní » 07 říj 2007 17:39

Právě že nepoužil, proto se tomu divím.
Anonymní
 

Příspěvekod Karel Dytrych » 07 říj 2007 18:13

A co
<style>
p { ... }

?
Karel Dytrych
 
Příspěvky: 597
Registrován: 30 dub 2007 09:25
Bydliště: Czech Republic

Příspěvekod Vladosik » 07 říj 2007 19:31

Anonymní
Nebo take pokud je web na freehostingu, muze to byt kod kterym je formatovana reklama...
Vladosik
 
Příspěvky: 74
Registrován: 26 čer 2007 19:21
Bydliště: Czech Republic

Příspěvekod Anonymní » 07 říj 2007 20:36

o free hosting se nejedná, napdala mě možnost že to bude tím že použivám import CSS

<style type="text/css" media="screen">
<!--
@import url("./css/style.css");
-->
</style>
Anonymní
 

Příspěvekod Anonymní » 18 led 2010 10:05

Dlá to ten pitomý import! Takže kdo je puntičkář a stve ho to, tak to prepiste :) a nemate zadne inline styly
Anonymní
 

Příspěvekod cadinovasylva » 08 lis 2010 14:31

vůbec netuším o čem se tu bavíte,ale píše mi to to samé co pánovi, pomozte mi prosím, potřebuji navést,jak to změnit.díky
cadinovasylva
 

Příspěvekod siva01 » 27 bře 2013 09:19

vůbec netuším o čem se tu bavíte,ale píše mi to to samé co pánovi, pomozte mi prosím, potřebuji navést,jak to změnit.díky

inline CSS je vloženo v html kódu za tagem styles= .. nebo v hlavičce jako v tomto případě..

jde o to to dát do externího souboru, na který budu pak odkazovat..

<link type="text/css" rel="stylesheet" media="all" href="/moje.css" />

hodně inline CSS zpomaluje rychlost načítání stránky.. proto se to dělá.. vyhledávačům by to vadit nemělo.. ale vadí to uživatelům, kteří odejdou dříve než se web vůbec načte..
siva01
 

Re: Stránka obsahuje inline vložené CSS

Příspěvekod kimis2 » 21 čer 2013 20:00

SIva: víte, že reagujete na téma asi 2.5 roku staré. Nicméně přesto doufám, že se někomu dalšímu toto bude hodit. Jinak osobně si myslím že inline css není takový problém. Vznika převážně nesprávným vkládáním obsahu, když text kopírujete např. z Wordu. Text si pak sebou přebírá různé vlastnosti a převádí je na inline css. Asi jediný problém je pak v nárustu velikosti stránky.
_________________________________________
Baví mě internetový marketing a cyklistika
kimis2
 

Re: Stránka obsahuje inline vložené CSS

Příspěvekod Carl114 » 09 zář 2013 23:06

Dosta staré téma, co říkáte? Každopádně otázka byla zodpovězena,
takže uzavírám...
Pisálek, milovník pohybu a sportu, ale zde hlavně někdo, kdo by vám měl pomáhat :).
A také tu uzavírám stará témata a mažu hlouposti... To jen pro úplnost.
Carl114
Site Admin
 
Příspěvky: 31
Registrován: 08 úno 2008 12:55


Zpět na HTML/CSS

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků