vytvoření dotazníku x vyhodnocení odpovědí

Copak to mě validátor chce? Nevíte co jsou to ty indexované stránky a zpětné odkazy?

Pokud toho o tvrobě webu a SEO optimalizaci moc nevíte, použijte prosím toto fórum.

Příspěvekod michaelk » 20 črc 2009 06:56

Zdravím, potřebuji vytvořit dotazník, který bude automaticky generovat cca 90 otázek z celkových asi 2500. U každé otázky jsou 4 možnosti a jediná správná odpověď. Potřebuji, aby se odpovědi vždy po vyplnění vyhodnotili a zobrazily se správné a špatné odpovědi. Kdo by byl schopný a ochotný něco takové vytvořit, ať se mi prosím ozve na mejl. Finanční odměna je samozřejmostí.
michaelk
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 črc 2009 06:51
Bydliště: Czech Republic

Příspěvekod Anonymní » 20 črc 2009 10:30

michaelk

Zdravim,

pokud zvladas zaklady php a mysql, tak na tom nic sloziteho neni. Udelas si v databazi dve tabulky (jedna otazky, druha odpovedi), kde kazda odpoved bude mit nejlepe stejne id jako otazka, pri vyhodnocovani toho dotazniku polozis na db dotaz a db vrati vysledek, kde spoji tabulku otazky a tabulku odpovedi podle id. No a v php si napises treba funkci, ktera oznaci vsechny spravne a spatne odpovedi na zaklade nejakeho priznaku, ktery budou mit odpovedi, treba pro spatne odpovedi 0 a pro spravne treba 1.

Pujde to treba jeste lepe udelat, ale v rychlosti mne nic nenapada.
Anonymní
 

Příspěvekod michaelk » 20 črc 2009 10:53

Základy php a mysql neovládám, jsem laik. Chci to jak se říká "na klič". :-)
michaelk
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 črc 2009 06:51
Bydliště: Czech Republic

Příspěvekod Anonymní » 20 črc 2009 11:22

michaelk

Aha. ;-) No otazka taky je, jestli to bude umoznovat hosting, kde mas web. Pokud jsi na free a nemas tam databazi, ta se to musi resit pomoci souboru a to je dost velka silenost, protoze odezva bude pri 2500 odpovedi dosti pomala. A muze nastat dalsi omezeni, napr. funkce files() muze byt blokovana. Dej mail, ja se Ti ozvu a snad neco vymyslime.
Anonymní
 

Příspěvekod Anonymní » 20 črc 2009 11:27

Pardon funkce file(). Uz z tech funkci blbnu.
Anonymní
 

Příspěvekod Lester » 20 črc 2009 18:16

Dobrý den,
Váš e-mail není pro ostatní viditelný, proto takto: takovouto aplikaci jsme pro Vás schopni vytvořit bezproblémově, na klíč a hlavně profesionálně. Prosím specifikujete přesněji požadovanou funkčnost (například rozhraní pro přidávání otázek, importy/exporty výsledků atp.), sdělte mi jakou verzi PHP a případně jakou databázi máte k dispozici a pošlete mi e-mail na: lester@dcommunity.org, do předmětu prosím uveďte "SeoServis".
Lester
 
Příspěvky: 233
Registrován: 14 dub 2008 23:18


Zpět na Pro začátečníky

 


  • { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků