jsem na poli v tvorbě webových stránek nováčkem...a při kontrole kodu mi to pořád hlási tuto chybu:
Error Line 33, Column 18: document type does not allow element "div" here; missing one of "object", "applet", "map", "iframe", "button", "ins", "del" start-tag
<div id="o_2_O_2"> </div>
The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.
One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").
moc prosím...poradí mi někdo jak se chyby zbavit? Jak jsem psal jsem nováčkem a tak bych asi potřeboval polopatické vysvětlení s případnou ukázkou
Ještě připojuji českou kontrolu kodu:
Řádek 33, znak 18: element "DIV" není dovolen na tomto místě; musí být uvnitř jednoho z elementů "OBJECT", "APPLET", "MAP", "IFRAME", "BUTTON", "INS", "DEL".
<div id="o_2_O_2"> </div>
Element <div> je blokový a vy jej dáváte do elementu, který blokové elementy uvnitř nepřipouští (buď je řádkový, nebo je to odstavec/nadpis).
V řádkovém elementu smí být pouze řádkové prvky. Projděte si seznam řádkových a blokových elementů.
četl jsem pár článků a příspěvků na forech...ale evidentně to moc neovládám, když chybu neumím sám odstranit.
Děkuji moc za případnou pomoc
Michal.