Zhodnocení vzhledu eshopu/webu

Nechte si poradit nebo zkritizovat prvky svých stránek z uživatelského pohledu.

Zhodnocení vzhledu eshopu/webu

Příspěvekod Jeine » 10 črc 2012 10:24

Přeji hezký den. Poprosím o zhodnocení webu http://www.outlet-ulucinky.cz jak na vás na 1.dojem působí jako potencionálního zákazníka.Zda není někde moc informaci a nedělá to chaos děkuji...moc
Funguji již delší dobu a pořád se snažím zjendnodušovat a upravovat. J.V
Jeine

Re: Zhodnocení vzhledu eshopu/webu

Příspěvekod KarelSam » 11 črc 2012 23:17

Zdravím,
posílám několik postřehů..
- obrázek Lucinky je hezký, ale stačí jeden v hlavičce
- vlastní nabídka 3 produkty na řádek je málo - zrušil bych pravý sloupec s tím, že skutečně potřebné informace bych přesunul do levého
- stejně jako další informace ve středním sloupci o obchodu a nabídce, které zbytečně odsunují vlastní nabídku příliš dolů
- použitá grafika a velikost fontů kategorií a ostatních bloků zbytečně velká a agresivní - potlačuje vlastní nabídku zboží
- filtrování - je nutné ve středním sloupci opakovat filtr kategorií? přijde mi na první pohled složité, stačilo by vlevo kategorie a uprostřed filtr velikostí
- rychlý kontakt - nevyžadoval bych jméno, telefon - prostě email pro odpověd
- po vložení do košíku chybí navigace co dál - pokračovat v nákupu / pokračovat k pokladně
To je můj laický názor, za odměnu prosím kritiku na eshop http://www.tikej.cz
Díky zdraví KS
KarelSam

Re: Zhodnocení vzhledu eshopu/webu

Příspěvekod Návštěvník » 20 srp 2012 01:24

Velmi děkuji za vaše postřehy, jsou pro mne přínosem. Bohužel u mne lze zrušit pouze pravou stranu ,ale na levo se nedá přesunout. Ale již dlouho přemýšlím zda nevymazat lištu na pravo, ale sloupec zůstane zda to není přeplácané, takže za všeobecný názor jsem ráda. Bohužel více jak 3produkty nedám na stránku, mám šablonu eshopu.

Máte hezký eshop, mě jen mate to písmo, nemám ráda tipy písma jako máte vy. Ale to je můj názor.
Přijde mi zvláštní právě u Vás mít košík pod výrobci z kategorie a pak až zase pod ním výrobci.

Naposledy oživil Anonymous v 20 srp 2012 01:24
Návštěvník

Zpět na Přístupnost a použitelnost

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek