zlepšení pozice na seznamu

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod Anonymní » 04 lis 2009 16:25

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit se stránkami www.montkovo.cz Mají dobré ranky, zdrojový kód..vše, ale pořád nejsou na přední straně na Seznamu. Co bych mohla ještě pro to udělat. Děkuji moc za rady. Blanka
Anonymní

Příspěvekod Homer » 04 lis 2009 16:33

Určitě by pomohl vyšší počet odkazů z tématicky příbuzných webů. Odkazy ze stránek s mp3 moc v posunu na lepší pozice nepomůžou.
Taky by bylo dobré odstranit těch několik chyb v kódu, na pozice to přímý vliv nemá, ale líp to vypadá.
Homer

Příspěvekod Anonymní » 04 lis 2009 17:01

Dobrý den, ano děkuji za radu, já vůbec nevím jak se tam ty odkazy mp3 dostaly, půjde to nějak odstranit nebo to nevadí, že to tam je?
Anonymní

Příspěvekod tom » 04 lis 2009 17:10

O jaké fráze nebo slova vám jde? Ujasněte si to a používejte je v title a description. Výrazy jako "Úvodní strana" vám tam moc nepomůžou.
tom

Příspěvekod Anonymní » 04 lis 2009 17:36

ano, potřebuji zlepšit pozici na "montované haly". O té úvodní straně vím, ale když to v tom administračním systému změním jen na montované haly, tak se mi na webových stránkách vůbec nezobrazuje výraz úvodní stránka a přístup ke zdrojovému kódu má člověk, který nám stránky vytvořil. Takže musí se změnit zdrojový kód, že?
Anonymní

Příspěvekod Roman Thum » 05 lis 2009 13:48

Nemusíte měnit celý zdrojový kód. Stačí pouze sdělit člověku, který se Vám stará o web, aby Vám změnil to, co Vám radí viz. výše. Ano, zpětné odkazy určitě vyměňte . A upravte si CSS. Také kosmetická drobnost :-)
Roman Thum

Příspěvekod Anonymní » 06 lis 2009 11:22

Dobrý den, děkuji za informaci. Našla jsem pár partnerských webů - sekce odkazy; ostatní odkazy (mp3 apod.) k nám napojil zřejmě ten pán, co nám vytvořil web propojením přes jeho odkaz v patičce webu - mám je úplně odstranit a budovat jen vlastní odkazy a nebo čím víc odkazů tím líp? Díky těm jeho odkazům máme asi tak dobré ranky, takže se je bojím odstranit. Děkuji
Anonymní

Příspěvekod Homer » 27 led 2012 10:03

Nerelevantní odkazy nerušte, každý odkaz se počítá, ale do budoucna bych se zaměřil pouze na relevantní, tématické weby.

Naposledy oživil Anonymous v 27 led 2012 10:03
Homer

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek