ztráta zpětných odkazů

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

ztráta zpětných odkazů

Příspěvekod robis » 15 led 2012 21:29

Dobrý den,
prosím o radu. Před rokem při testování na seo -servisu v testu síla webu, jsem měl počet zpětných odkazů vedoucích na testovanou doménu cca 1100. Teď jsem to skoušel a počet zpětných odkazů vedoucích na testovanou doménu je 164. Kde se vypařily? Můj web je http://www.penzion-beskyd.cz . Díky za každou rozumnou radu.
robis

Re: ztráta zpětných odkazů

Příspěvekod robis » 15 led 2012 22:19

ještě by mě zajímalo Alexa rank testované domény, Alexa rank reflektuje návštěvnost webových stránek. Nížší hodnota = vyšší návštěvnost
Můj web www.penzion-beskyd.cz cca 40 návštěvíku denně. Alexa rank testované domény: 4.094.142.
Kamaráduv web www.mushow.cz cca 500 návštěvíku denně. Alexa rank testované domény: 8.139.825.
Tak to fakt nechápu. Díky za vysvětlení.
robis

Příspěvekod merits » 16 led 2012 07:04

K Tvému dotazu ohledně Alexa ranku. Je pravda, že čím vyšší návštěvnost, tím nižší Alexa rank. Ale je také pravdou, že alexa rank se počítá pouze z návštěv s prohlížeči s doinstalovaným alexa toolbarem. Výsledek je ten, jelikož v čr má nainstalovaný tento toolbar málokdo a když už tak se jedná o mladší generaci a předevší mužskou, že nižší alexa rank bude mít právě web zaměřující se na programování, snowboarding atd....
merits

Příspěvekod robis » 17 led 2012 20:02

Díky za radu s Alexa rankem. Ještě kdyby mě tak někdo poradil kde se vypařily zpětné odkazy na doménu.
robis

Příspěvekod merits » 17 led 2012 20:47

A k těm backlinkům, nikam nezmizely, jen se cca před 3mi měsíci změnil nástroj a společně s ním i metodika výpočtu zpětných odkazů. To co platilo pro výpočet před rokem, dnes už neplatí a nelze to srovnávat.
merits

Příspěvekod Homer » 25 úno 2012 18:15

Kromě změny nástroje pro zjišťování počtu odkazů, může být příčinou i skutečný zánik odkazů. Odkazující stránky zanikly, odkaz mohl být smazán atd.

Naposledy oživil Anonymous v 25 úno 2012 18:15
Homer

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek