Zvýšení návštěvnosti zdarma

Vše o nástroji analyzující stav webových stránek ve vyhledávačích (pozice, zaindexované stránky, zpětné odkazy, ranky).

Příspěvekod Anonymní » 09 zář 2011 21:22

Oběvil jsem noví systém a opravdu zvýší návštěvnost. Akorád nechápu jak to vyhledávače poznají, protože ho používám týden a s-rank stoupl na 50 a page-rank na 30. Na seznamu jsem najednou na první stránce. Jak to vyhledávače poznají? Používán http://www.topsurf.cz
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 09 zář 2011 22:38

Takovéto systémy nedoporučuji používat neboť jakmile na to přijdou, a oni přijdou, tak Vás čeká penalizace jak od google tak od seznamu. Stejně tak to funguje se službou websurf.cz.
Z penalizace se jen tak lehce nedostaneš :-)
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 09 zář 2011 22:50

Děkuji za názor a proč to tedy používají tisíce lidí a nikdo penalizován není?
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 10 zář 2011 11:59

Takze pokud zapnu websurf na konkurenci-tak tim chces rict,ze ji odrovnam??? :)))) Petr
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 10 zář 2011 15:10

Přesně tak, kdyby to tak fungovalo, tak tam okamžitě nacpu všechny konkurenční weby a sestřelím je
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 10 zář 2011 15:45

JJ davam ti za pravdu...musis si zvyknout,ze tady te chteji jen chytit na hacek a vnutit ti jejich SEO, oni jsou proste nejchytrejsi a nejlepsi... :))) Petr
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 15 zář 2011 10:28

Zakladatel tématu je spammer, který tu chce svůj produkt propagovat.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 15 zář 2011 19:05

:) a blbec je co to komentoval...Neslap nelamej:)
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 17 zář 2011 07:40

NEDOPORUCUJI, vsechny weby, ktere tam jsou, jsou penalizovany. Postupne, ale jiste! Vyhledavace moc dobre znaji tento system a kazdy z webu, ktery se do nej zapoji, bude PENALIZOVAN a vyrazen z INDEXU VYHLEDAVACI. Pagerank dostanete 0, Srank tak 10 a tak to zustane!!!!

PODVOD!
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 17 zář 2011 15:34

Já tedy nevím, jak vy všichni ostatní. Ale já osobně bych neregistroval své weby takto nevzhledných stránkách, navíc s takovou propálenou blbostí jako autosurf beze sporu je.

Už jen trochu inteligentního člověka, který vstoupí na stránku topsurf cézet musí přece vyloženě PRAŠTIT do oči ta záplava hrubek v textu!
Anonymní

Příspěvekod Anonymnímyš » 18 zář 2011 10:09

Jako hlavní otázku byste si měli klást: K čemu je mi vyšší návštěvnost, když se mi nijak nezvedne zisk webu? K čemu mi bude vyšší číslo na počítadle návštěv, když u mě nikdo z nich nenakoupí?
Anonymnímyš

Příspěvekod Anonymní » 19 zář 2011 17:11

Leda bys potřeboval zvýšit zobrazení reklamy (ne proklik)
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 19 zář 2011 17:45

Nevím ale ani o jedné společnosti co platí za zobrazení, tak na to asi taky ne.
Anonymní

Příspěvekod Anonymní » 20 zář 2011 10:31

Omyl pane, reklama se většinou prodává právě na počet zobrazení :) David Synek
Anonymní

Re: Zvýšení návštěvnosti zdarma

Příspěvekod Návštěvník » 22 led 2012 13:57

Ak sa zaregistrujete na stránke TrafficSpammeru, tak si môžte zvýšiť návštevnosť svojich stránok, stačí si zapnúť autosurf kde získate minúty a tie vymeníte za zvýšenie návštevnosti svojich stránok, minúty sa dajú aj kúpiť, dá sa to využiť aj na zvýšenie návštevnosti ak máte google adsense treba však skryť zdroj návštevnosti, čo je v tomto programe tiež možné. Ak získate referalov-ľudí pod seba tak voľné minúty vám môžu nabiehat aj samé podla toho kolko autosurfujú ;-) Zvýšte návštevnosť svojho webu, buďte vyhľadávanejší na prehliadači google ;-)

Registrovať sa môžte tu:
http://trafficspammer.com/?r=Lubica111
Návštěvník

Re: Zvýšení návštěvnosti zdarma

Příspěvekod Návštěvník » 22 led 2012 14:00

Ešte som chcela dodať že penalizácia nehrozí na stránke TrafficSpammeru sa dá skryť zdroj návštevnosti, je to odskúšané dokonca aj pre Google adsense ;-)
Návštěvník

Zpět na Pozice ve vyhledávačích

• { RELATED_TOPICS }
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek